2777
2789
عنوان

برادر شوهرم به من میگه چادر بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 66 پست

یا کلا نرو که اینطوری بهتره

یا مثل همیشه برو به یورتم نگیرش

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بیخیال شو بخاطر شوهرت کوتاه بیا اون چند دقیقه موهاتو بذار تو چون به جنگ و دعوا و اوقات تلخی بعدش نمی ارزه بالاخره با چشم باز انتخاب کردی رفتی تو این خانواده که خانم هاشون اکثرا چادری بودن الانم زندگی تو بخاطر ده دقیقه اونجا بودن خراب نکن ارتباطات و با کسی که پوششت رو نمیپسنده کمتر کن اما سر مزار دیگه یه رسمه سنتیه حتی تو کشورهای اروپایی و یا ترکیه هم موهاشونو میپوشونن سر خاک

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝

چادر که واجب نیست ولی شما موهاتو بیرون نزار مانتو و لباس کامل و بلند محجبه بپوش بلاخره قبرستون بید آدمو یاد سرای آخرت بندازه جای هممون همونجاست سما هم غیر از این مساله باید به فرهنگ خانواده همسرت احترام بزاری 

وای چه پررو 

جو سنگین بوده وگرنه باید کلفت بارش میکردی اما همین که گفتی نمیام هم خوبه 

مبادا خودتو تغییر بدی که راه دخالت و پررویی رو براشون وا کردی خودم الان گرفتار همین مساله ام

بحث با احمق ممنوع 🤚
ربطی به مسلمونی نداره یسریا احترام به مرده میدونن یسریام تعصبی هستن

ببخشید

ولی خیلی محترمانه تر و انسان دوستانه تر و مهربون تر میشد بیان کرد

با این لحن و گفتار

هرکی باشه بیشتر برعکس رفتار میکنه 

می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

کاش آدمها یاد میگرفتن در چیزهایی که بهشون مربوط نیست دخالت نکنن

قرن ۱۵ زشته به خدا هنوز درگیر چهارتا شاخ مو باشن

من خودم حجاب دارم ولی زیر بار حرف زور نمیرم قدیما مسجد تحریم میرفتیم چادر میپوشیدم ولی الان دیگه سالهاست نمیپوشم

عزیزم بیخیال شو بخاطر شوهرت کوتاه بیا اون چند دقیقه موهاتو بذار تو چون به جنگ و دعوا و اوقات تلخی بع ...

خانواده زنعموی من بشدت مذهبی هستن خانواده شهدا همه هم پاسدار ودرجه دار ،دختر عموم فوت کرده سر مزار توتمام مراسمات اونا باحجاب کامل بودن ما با پوشش خودمون این احترام به طرف مقابل ،یعنی چی همه باید سر خاک به حرف اونا باشن یا حجاب کامل باشه 

تو حاضری چهلم نری ولی چادر نپوشی نه اینکه زیر حرف زور نری گلم

شخصا از خداوند مهربان مسئلت دارم آقایون عضو نی نی سایت رو عاقل و از اینجا بیرون کنه😒 زني را مي شناسم من، که شوق بال و پر دارد، ولي از بس که پر شور است، دو صد بيم از سفر دارد... زني را مي شناسم من، که در يک گوشه ي خانه، ميان شستن و پختن، درون آشپزخانه... سرود عشق مي خواند، نگاهش ساده و تنهاست، صدايش خسته و محزون، اميدش در ته فرداست...زني را مي شناسم من،که مي گويد پشيمان است، چرا دل را به او بسته، کجا او لايق آنست... زني هم زير لب گويد، گريزانم از اين خانه، ولي از خود چنين پرسد،چه کس موهاي طفلم را، پس از من مي زند شانه؟.. زني با تار تنهايي، لباس تور مي بافد، زني در کنج تاريکي، نماز نور مي خواند...زني را مي شناسم من،که مي ميرد ز يک تحقير،ولي آواز مي خواند،که اين است بازي تقدير... زني با فقر مي سازد، زني با اشک مي خوابد، زني با حسرت و حيرت،گناهش را نمي داند... زني واريس پايش را، زني درد نهانش را، ز مردم مي کند مخفي، که يک باره نگويندش، چه بد بختي چه بد بختي... زني را مي شناسم من، که شعرش، بوي غم دارد، ولي مي خندد و گويد، که دنيا پيچ و خم دارد..زني مي ترسد از رفتن که او شمعي ست در خانه، اگر بيرون رود از در، چه تاريک است اين خانه...زني را مي شناسم من،که رنگ دامنش زرد است،شب و روزش شده گريه،که او نازاي پردرد است...زني را مي شناسم من،که ناي رفتنش رفته،قدم هايش همه خسته،دلش در زير پاهايش،زند فرياد که بسه... زني در کار چون مرد است، به دستش تاول درد است، ز بس که رنج و غم دارد، فراموشش شده ديگر، جنيني در شکم دارد...