2777
2789
عنوان

چیکارکنم نوزادم سینمو نمیگیره😭

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست

البته الان سه ماهشه هنوز هم بعضی وقتا بد سینه ام رو میگیره.

مجبورم تو خواب بهش شیر بدم.

یا مثلاً صدای سشوار از گوشیم پخش کنم که سینه رو بگیره.

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

فقط استرس نداشته باشین.

می دونم شرایط تون سخته.

حرف بقیه براتون هیچ ارزشی نداشته باشه.

فقط به فکر نی نی تون باشید.

شما تلاش تون رو بکنید ان شاالله که بهترین نتیجه رو می گیرین.

واسه شفای کوچولوم هر تعدادی که دوست داشتین صلوات بفرستین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=878483

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هر موقع بیدار بشه گریه کنه 90میل میدم اونم اگه خیلی گشنه باشه میخوره باید هر یک تا دو ساعت شیر ب ...

یعنی هریک تادوساعت یکبار۹۰میل میدادی؟یا هروقت ک بیدارمیشد؟نوزادمن ۷روزشه

سه ساعت یکبار۹۰تابدم کافیه؟یا دوساعت یکبار۶۰تا

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
میبینن ولی تامیخوام شیرخشک درست کنم‌میگن وااااا یعنی میخوایوشیرخشک بدی بزوربده بزارسینه خودتوبگیره ا ...

عزیزم اصلا گوش نده

من‌مادر زن دایی شوهرم ببین چقدر دورتا دید میخوام شیر خشک بدم گفت وای دختر منم چه روزگاری طی کرد تا شیر خودشا خورد بهش گفتم منم همه اینا رو طی کردم ولی اخر سر شوهرم گفت میخوام بچم شیر خشک بخوره دیگه هیچی نگفت

خودتا اماده کن برا همه این حرفا بعدمشیر خشک رو بده فقط همسرت همراهت باشه کافیه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
عزیزم اصلا گوش نده من‌مادر زن دایی شوهرم ببین چقدر دورتا دید میخوام شیر خشک بدم گفت وای دختر منم چه ...

خداصبربده بهم اصلااعصابم نمیکشه توهمین چتدروزه بامادربزرگم و خواهرشوهرم بحثم شده سرهمین موضوع 

دایه مهربونترازمادرن بعضیاااا

شوهرم بنده خداهیچی نمیگه فقط میگه بچه روگرسنه نزارین

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
خداصبربده بهم اصلااعصابم نمیکشه توهمین چتدروزه بامادربزرگم و خواهرشوهرم بحثم شده سرهمین موضوع  ...

همون همراهت باشه کافیه بقیه رو هم اصلا گوش نکن نهایت بگو بچه خودمه دلم میخواد شیر خشک بدم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سلام تاپیک اخرت قفل بود این دندونیا هیچکدوم خوب نبستن چون قسمت پارچه ایش پرز دارن

سلام عزیزم دندونی سیلیکونی برانی نی خریدم ایناروبیشتر واس حالت دکوریش میخواستم بگیرم 

سلام عزیزم دندونی سیلیکونی برانی نی خریدم ایناروبیشتر واس حالت دکوریش میخواستم بگیرم 

سلام عزیزم مبارک باشه زایمان کردی؟ نیکان زایمان کردی؟ هزینه اش چقدر شد؟ دکترت کی بود؟ راضی بودی؟

سلام عزیزم مبارک باشه زایمان کردی؟ نیکان زایمان کردی؟ هزینه اش چقدر شد؟ دکترت کی بود؟ راضی بودی؟

سلام ممنون عزیزم

نه من‌نیکان نرفتم چون۳۶هفته بودم قبول نکردن گفتن وقت نیست پیش دکترای خودمون بایدویزیت بشی

ولی پرسیدم گفتن نیکان اقدسیه خیلی خوبه نسبت ب نیکان غرب

بیمارستان محب کوثرم دکترنداسالاریه تعریفشوخیلی شنیدم

راضی بودی هزینه زایمانت چقدر شد؟بیمارستانش خوب بود؟ سزارین بودی دیگه؟

من بیمارستان سوم شعبان رفتم زایمانم خیلی راحت بودولی بعدش بخاطرفشاربالا۳ساعت موندم توریکاوری بی حسیم رفت خیلی خیلی دردکشیدم موقع ماساژرحمی

۲۱میلیون هزینه بیمارستان شد۳تومنم دستمزددکترم کلا۲۴تومن

عزیزم من وقت نداشتم وگرنهوبااین هزینه بیمارستانای خیلی بهترم بود

هرچندرسیدگی وبیمارستان خوب بود ولی شمازودتروقت بگیربرو همون نیکان اقدسیه بهتره 

بله سزارین بودم

من بیمارستان سوم شعبان رفتم زایمانم خیلی راحت بودولی بعدش بخاطرفشاربالا۳ساعت موندم توریکاوری بی حسیم ...

دکتری که رفتم رسالت و آتیه عمل میکنه. نیکان میگن خیلی شلوغه. منم هفته بعد میخوام برم دکتر که زمان عمل تعیین کنه..