2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه فنگشویی ستاره های پروازی میگه ستاره شمال خونه خاک هست یعنی باید آب اونجا نباشه و اونجارو خاک د ...

در قسمت شمال خونه که عنصرش آب هست و مولد اون فلز میتونیم از آکواریوم استفاده کنیم همین طور وسایل فلزی خاک این قسمت رو تضعیف میکنم گلم 

2805
اینکه فنگشویی ستاره های پروازی میگه ستاره شمال خونه خاک هست یعنی باید آب اونجا نباشه و اونجارو خاک د ...

چهار قل رو در ابعاد خیلی کوچک پرینت بگیرد و در همه جای منزل قرار بدید پشت آینه هاتون بچسبانید ارتعاش خونه بالا میره و دیگه نگران ستاره منفی که امسال جنوب شرقی قرار داره نباشید 

جنوب شرقی عنصر ش چوبه و مولد اون آب در این قسمت گل و گیاه گیاه در آب میتونید قرار بدید ظروف چوبی و وسایل چوبی هم مناسب این قسمته از رنگهای سبز آبی و سورمه ای میتونید این قسمت استفاده کنید مثلا آشپزخونه تو کابینتی این قسمت این رنگ ها باشه

چهار قل رو در ابعاد خیلی کوچک پرینت بگیرد و در همه جای منزل قرار بدید پشت آینه هاتون بچسبانید ارتعاش ...

ممنون

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
2810