2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله گلم فقط قبل از فنگ شویی منزل فنگ شویی و پاکسازی درون مهمه پاک شدن از کینه و شکرگذاری و حس خوب

ممنونم 

همون جهتی ک جنوب غربیه و نماز میخونم میشه جنوب غربیه فنگ شویی خونم؟ اونجا برای چی هست چیا بگذارم ؟ 

عزیزم چجوری جهت یابی کنم برای چیدمان ؟ 

اینو نمیدونم واقعا

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
2805
ممنونم  همون جهتی ک جنوب غربیه و نماز میخونم میشه جنوب غربیه فنگ شویی خونم؟ اونجا برای چی هست ...

اونجا مربوط؟به سلامت بانوی خانه و عشق و محبت همسران هست دو شمع قرمز اونجا بزار و گاهی یکی رو روشن کن

قسمت شرق و جنوب شرقی مربوط به عنصر چوب هست. و مولد چوب آب پس در این قسمت از گل و گیاه و گیاه در آب ا ...

اینکه فنگشویی ستاره های پروازی میگه ستاره شمال خونه خاک هست یعنی باید آب اونجا نباشه و اونجارو خاک در نظر بگیریم و عنصر خاک و تقویت کنیم ؟

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،

جنوب غربی شمع روشن کردن خوبه و کاسه برکت 

اینه نباید تو آشپزخونه باشه 

گاز و سینک کنار هم نباید قرار بگیرن البته بیشتر فنگشویی توی رفع انباشتگی و پاکسازی تمرکز داره بعدش چیدمان

تازه ورود نیستم با چهارسال سابقه ترکیدم درگرانبها بودم 
2810