2777
2789

۲ تا جاری دارم ۶ ماه از سال دوستن ۶ ماه قهر حالا برادر شوهرم فوت شدن من با هم دوستی کردن حالا نمیدونم دلیل رفتار بدشون با من چیه من که تو این ۴ سال که عروسی کردم نه بدی به اون کردم نه به این من که میرم خونه پدر شوهرم پا میشن میرن اتاق دیگه میشینن یا پچ پچ میکنن پشت سرم پیشم در گوشی حرف میزنن متوجه میشم اسمم رو در گوش هم گفتن  همش تیکه میندازن و کلی می‌خندن تا من میرم اخمشون میره تو هم ...از خدا میخوام تاوان بدن من چ گناهی کروم یعنی چی آخه این رفتار ها 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیمارن من دوتا دختر خاله دارم دقیقا همینن یه وقتی عاشق همن یه وقتیم میبینی سه ماه هم رو فقط فحش میدن وقتی دوستن با من قهر میکنن وقتی قهرن زنگ میزنن وانگار هیچی نشده منم کلا از زندگیم حذفشون کردم با کم محلی نمیدونی چقدر میسوزن تو هم کم محلشون کن یجوری که انگار وجود ندارن با مادر شوهرت یا‌خواهر شوهرت سرگرم شو اگه خوبن

عزیزم بیمارن من دوتا دختر خاله دارم دقیقا همینن یه وقتی عاشق همن یه وقتیم میبینی سه ماه هم رو فقط فح ...

اونا هم یکی از یکی بدتر بديش میدونی کجاست من طبقه بالا پدر شوهرم زندگی میکنم 

دقیقا مثل حرف شما با هم که دوستی میکنن من میشم جا غیبتشون به محض اینکه با هن قهر میشن به من زنگ میزنن سلام خوبی چطوری و غیبت هم دیگه رو پیش من میکنن 

با هم قهر نیستیم ولی انگار با هم قهریه چون یه کلمه با من حرف نمیزنن مگه خودم یه سوال بپرسم 

اره دقیقا جاریای منم همینن. اصلا باهاشون جور نشو. 

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اونا هم یکی از یکی بدتر بديش میدونی کجاست من طبقه بالا پدر شوهرم زندگی میکنم  دقیقا مثل حرف شم ...

خوب اون موقع که قهر میکنن باهم شما اصلا محلشون نده اصلا..جواب تلفناشونم نده

خدایا شکرت🌹🌹🌹

چون خودشون حسودن و همش تو زندگی منتظر اتفاقای بد واسه دیگرانند و تورو رقیب خودشون می‌دونستن،الان که شوهرش فوت کرده فکر میکنه تو خیلی خوشحالی و چون اعتماد بنفسشون پایینه فکر میکنه الان چیزی ازتو کمتر داره ،تا وقتی ازدواج نکنه وضع رفتارش همینه

اونا هم یکی از یکی بدتر بديش میدونی کجاست من طبقه بالا پدر شوهرم زندگی میکنم  دقیقا مثل حرف شم ...

سعی کن وقتایی اونا هستن نری من شکر خدا میتونم یکم ازشون دوری کنم راحت تر شدم ولی بازم خیلی از اخلاقای سمشون بهم میرسه به نظرم یبار که قهرن وزنگ زدن رک بگو بگو فلانی جون شما وقتی دوستید محل منم نمیگیرید وقتی قهرید من میشم کمک غیبتتون کاش یکم متعادل بشید جفتتون 

چون خودشون حسودن و همش تو زندگی منتظر اتفاقای بد واسه دیگرانند و تورو رقیب خودشون می‌دونستن،الان که ...

نه شوهراین دوتا فوت نکرده برادر شوهرم مجرد بود فوت کرد ولی بخدا من با هر دوتاشون عین همم نمیدونم چرا اینطوری رفتار میکنن

نه شوهراین دوتا فوت نکرده برادر شوهرم مجرد بود فوت کرد ولی بخدا من با هر دوتاشون عین همم نمیدونم چرا ...

بهت حسودی میکنن .مطمئنن چیزی داری که اونا ندارن .یا یکیشون داره بدگویی تو رو پیش اون یکی میکنه