2777
2789

دخترا من ریاضی هیچی نخوندم تا حالا به نظرتون نکته تست ببینم بعدش ای کیو بزنم سختی کنکورو جواب میده؟ هیچی نخوندم میترسم 

از همین الان سایت بزار کنار بخون رو نهایی خیلی تمرکز کن سوالات تشریحی خیلی حل کن کنکور تیر رو هم بده موفق باشی قبول شدی تگم گن

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دختر تمام تلاشتو کن تو این یه ماه ببین اگه هم بخونی چیزی ازت کم نمیشه که میشه ؟ بخدا اگه نخونی پشیمون میشی حالت بد میشه تو آینه تو روی خودت نگاه نمیکنی اومدی اینجا از گی بپرسی ببین تو منتظر بهونه ای که ینفر بگه نمیشه نزار بهونه جلوی رسیدن به ارزوهاتو بگیره

از همین الان سایت بزار کنار بخون رو نهایی خیلی تمرکز کن سوالات تشریحی خیلی حل کن کنکور تیر رو هم بده ...

ی سوال دارم کنکور کیا ثبتنامه؟

من شاید بعد سال ها بیام برا کنکور دوباره اقدام کنم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
ی سوال دارم کنکور کیا ثبتنامه؟ من شاید بعد سال ها بیام برا کنکور دوباره اقدام کنم

کنخور تیر ثبت نامش ۷ تا ۱۲ فروردین هست اگه اشتباه نکنم تو گوگل سرچ کنید میاره تاریخ شو ولی فکر کنم همون ۷ تا ۱۲ فروردینه

کنخور تیر ثبت نامش ۷ تا ۱۲ فروردین هست اگه اشتباه نکنم تو گوگل سرچ کنید میاره تاریخ شو ولی فکر کنم ه ...

برا پاییز کیه؟

دوتا کنکوره درسته؟

من میخوام اون یکیو برم

برا ریاضی اینطوری اوکیه؟

من خودم تجربی ام   ولی بدون اگه نخونی پشیمون میشی مبدونم انگیزه نداری امید نداری ولی فکر کن به اون روزی که بهت میگن خانوم مهندس امسال نشد خواهر من چیزی ازت کم نمیشه که سال بعد قویتر تلاشتو میکنی ببین من شک ندارم از همین لحظه همین دقیقه شروع کن بخدا تو الان بهترین خودتی برا شروع کردن جا نزن از الان شروع کنی به هیچی جز هدف فکر نکنی میشه 

برا پاییز کیه؟ دوتا کنکوره درسته؟ من میخوام اون یکیو برم

عزمزمه سال دیگه دوتا کنکور داریم پاییز کنکور نداره یه دونه کنکور اردیبهشت هس یه دونه ام تیر اردیبهشت ثبت نامش تموم شده و تیر از ۷ تا ۱۲ فروردینه کنکور بعدیش میوفته سال ۱۴۰۴ دوباره اردیبهشت و تیر 

عزمزمه سال دیگه دوتا کنکور داریم پاییز کنکور نداره یه دونه کنکور اردیبهشت هس یه دونه ام تیر اردیبهشت ...

اهاان 

من زمان کنکورم ی دونه بود اونم تیر

ثبتنامشم آذر دی بود فکر کنم

۶ ۷ سال پیش کنکور دادم🤦‍♀️

اهاان  من زمان کنکورم ی دونه بود اونم تیر ثبتنامشم آذر دی بود فکر کنم ۶ ۷ سال پیش کنکور دادم ...

عزیزم اگه بازم میخواید کنکور بدید بدید با تلاش قطعا موفق میشید سنی ام ندارید که