2777
2789
عنوان

چرا میگن شب شگون نداره اسپند دود کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4099 بازدید | 41 پست
دم غروب باید دود داد در های خونه ام بست

اینجور که خفه میشیم🫤

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قدیما بقالی محلمون همیشه اسفند دود میکرد. بستنی ازش می‌خریدم پلاستیک بستنیا بو اسفند میداد.

عاشق بوی اسپندم

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم
کی‌گفت من نشنیدم

منم همین الان شنیدم  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
دم غروب باید دود داد در های خونه ام بست

ن ما میگیم در غروب شگون نداره 

اگر به خانه من آمدی برای من ای مهربان چراغ بیاور              و یک دریچه که از آن به ازدحام کوچه ی خوشبخت بنگرم

نمیدونم والا . 

شاید بخاطر اینکه شبا درختا دی اکسید کربن پس میدن و زمان قدیم خونه ها کمتر آپارتمانی بوده و اکثرا درخت داشته و تجمع این گاز خطرناک بوده اینو گفتن که مردم انجام ندن .

همش حدس بود ، چقدر چرت و پرت گفتم 😂😂😂

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
اینارو دشمنان طب سنتی درآوردن

والا سرطان زام باشه من دود می کنم چون عاشقشم

این همه مواد غذایی سرطان زا آب و هوا و لوازم آرایشی سرطان زا فقط زورشون به اسپند میرسه 

نمیدونم والا .  شاید بخاطر اینکه شبا درختا دی اکسید کربن پس میدن و زمان قدیم خونه ها کمتر آپار ...

چون اجنه نزدیک غروب و اذان وارد خونه هـا ممکنه بشــن باید دم غروب دود کنیـد بعدم در وردی خونه رو بب ...

یاد فیلم فرام افتادم 😐😂 هر چی می‌شنوید باور نکنید

اونوقت شبا میریم بیرون چیزی نمیشه؟

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
2810