برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
شاید بخاطر اینکه شبا درختا دی اکسید کربن پس میدن و زمان قدیم خونه ها کمتر آپارتمانی بوده و اکثرا درخت داشته و تجمع این گاز خطرناک بوده اینو گفتن که مردم انجام ندن .
همش حدس بود ، چقدر چرت و پرت گفتم 😂😂😂
یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
چون اجنه نزدیک غروب و اذان وارد خونه هـا ممکنه بشــن باید دم غروب دود کنیـد بعدم در وردی خونه رو بب ...
یاد فیلم فرام افتادم 😐😂 هر چی میشنوید باور نکنید
اونوقت شبا میریم بیرون چیزی نمیشه؟
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️