2777
2789

سلام خانوما من روز۸دورم‌و۹دورم‌رابطه محافظت نشده داشتم و وسط دورم دل درد شدید و حساسیت شدییید سینه پیداکردم ک سربارداری اولمم دقیقا همینجوری فهمیدم باردارم...شش روز مون ه ب موعدم بی بی چک زدم مثبت شد فرداش ازمایش دادم منفی شد ازبعدشم هرچی بی بی چک زدم هاله مینداخت همششش.سه‌روز مونده ب موعد باز ازمایش دادم منفی شد ولی من همون حالتای حساسیت سینه رو داشتم تا ی روز بعد موعدم شروع کردم ب خون دیدن الان چارروزه دیروز قط شد امروز دوباره خون دیدم کلا پریودی بادرد پهلو بود شدید الان ی بی بیک زدم سریع زیر دودیقه اینجوری شد قضیه چیع اخ

بنظرم یه سونو گرافی بده شاید خارج رحمی هست ولی روز ۸ و ۹ که تخمکی آزاد نمیشه 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر دخترم روز۱۰دورم باردارشدم

آزمایش تیتر بتا میدادین یا منفی مثبت ساده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

منم اینجوری میشدم دکتر گفت بی بی چک قبول نیست. و گفت هیچ وقت قبل پریودی بی بی نزنم لقاح ممکنه تشکیل بشه لانه گزینی نشه.منم زیاد پیش اومد برام.بعضی کیست تخمدان هم بی بی مثبت میکنه

اگه پریود شدی که دیگه سونو نمیخواد لقاح بوده.یا بارداری شیمیایی.من چند ماه پشت هم اینجوری بودم.اگه فقط لکه بینی باشه سونو میدن‌.ولی دکتر گفت تا یه هفته بعد موعد بی بی نزن .روحیه ات خراب میشه