2777
2789
عنوان

سرماخوردگی طولانی

438 بازدید | 13 پست

سلام این چند وقت کسی خودش یا بچه اش مریض شده که طولانی بشه؟ اول تب خفیف و آبریزش بینی و عطسه بود، چند روز سرفه، یه هفته بعد اسهال، الانم فکر کردم خوب شده دوباره تب و تهوع

من دو هفته اس خوب نشدم

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببر متخصص

خدا شفا بده انشالا

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید💜😊پارسا پسر گلم با امدنت ی بار دیگه من هم متولد شدم.. با امدنت زندگی ام به دو قسمت قبل از تو وبعد از تو تقسیم شد ... من قبل از تو را یادم نمی اید. برا سلامتی پسرم دعا کن ممنون میشمم😊😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله پسرم با تهوع استفراغ بعد اسهال شروع شد با آبریزش سرفه خلط دار ادامه پیدا کرد بعد تب شدید دیگه بردم دکتر بستری کردم ریه اش عفونت کرده بود البته حدودا ۱۰ روزی طول کشید بستری کردیمش

این ویروس دوره اش سه هفته  اول تب ‌لرز شدید بعد کیپی بینی  بعد سرفه بعد گوش ‌و… درگیر ...

یا خداااااا😭 الان 11روزه مریضه، تازه فکر کردم امروز خوب شده، هفته اول فقط همون ابریزشش شدید بود، تب روزی یکبار ۳۸ میشد یه بار استامینیوفون میدادم ۲۴ ساعت تب نمیکرد، نبردمش دکتر، هفته دوم بیرون روی داشت، دو بار بردم دکتر، مترونیدازول داد برا ۵ روز و دمیترون برا دو روز، بهم هم گفت بعدش علائم انفولانزا خواهد داشت، ولی تهوع نداشت و بیرون روی هم دیگه نداشت، امروز روز سوم بود، تا سر شب خوب بود، ولی تب کرد و بعد هم از خواب بیدار شد بالا اورد، باید ببرمش دکتر؟ یا صبر کنم پس فردا علائم دیگه ای هم داره

بله پسرم با تهوع استفراغ بعد اسهال شروع شد با آبریزش سرفه خلط دار ادامه پیدا کرد بعد تب شدید دیگه بر ...

پسر من سرفه چند روزی کرد ولی شدید نبود فقط صبح از خواب بیدار میشد سرفه میکرد

پسر من سرفه چند روزی کرد ولی شدید نبود فقط صبح از خواب بیدار میشد سرفه میکرد

دخترم اینطور بود خوب شد تو بیمارستان فقط پسرا بستری بودن دخترا انگار رد میکنن ولی پسرم داغون شد با اینکه این همه دکتر بردم خداروشکر یه دکتر تشخیص داد هنوز دار آنتی بیوتیک میخوره طفلک

دخترم اینطور بود خوب شد تو بیمارستان فقط پسرا بستری بودن دخترا انگار رد میکنن ولی پسرم داغون شد با ا ...

برا دخترتون هم طولانی بود مدت مریضی؟ بالا علائم پسرمو نوشتم، الان روز یازدهمه

نه اون فقط سرفه خلط دار وآبریزش داست هفته قبلش چند ساعت دلپیچه داشت یه بار شکمش کار کرد یه بار بالا آورد شما باید پسرتون خیلی سریع پیش متخصص اطفال ببری 

دکتر واسه دخترمم آزیتو مایسین ۲۰۰ نوشت با اینکه حالش خوب خوب بود فقط کمی آبریزش داشت خیلی کم اول معاینه کرد بعد دارو داد. 

دکتر واسه دخترمم آزیتو مایسین ۲۰۰ نوشت با اینکه حالش خوب خوب بود فقط کمی آبریزش داشت خیلی کم اول معا ...

فردا میبرمش دکتر، پسرم اصلا شدید نبوده هیچ کدوم از علائمش، فقط طولانی شده، و چون دکترش گفته بود بعد از اینم علائم انفولانزا خواهد داشت، میخواستم ببینم کسی تجربه مشابه داشته؟ و اینکه برام خیلی عجیب بود چون تا حالا میگفتن دوره بیماری ویرووسی ۳ تا ۵ روزه، طولانی تر بشه یعنی عفونی شده،