2777
2789

من دارم حقوق میخونم میگ که برو تزریقات یاد بگیر فلان کن آرایشگری مال دخترای بده فرانسه خیاطی عم پوچه دارم روانی میشم من دلشو ندارم به کسب آمپول بزنم  ( خواهرمو دکتره میگه پیش اون کار می‌کنی ) من میترسم خدایا چیکار کنم حالم بده چیبگم بهش 

دلم میخواد خودکوشی کنم از یه طرف هم همش بهم میگه مفت خور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیاطی سخته همش باید سرت خم باشه کمردرد گردن درد چشم درد تازه کلی هم سرت منت میزارن

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

منم حقوق خوندم بابام نمیزاره برم سر کار مخصوصاااا آرایشگری 

ولی اگه حریف داداشت میشی برو

از حقوقم بیشتر در آمد داره

دوست من کارشناسی گرفت رفت تو کاشت ناخن الان ماشین خریده

منم کارشناسی گرفتم پیر شدم با این رشته و جنگ و دعواهای کانون و مجلس و این مزخرفات

دیگه از بابامم بدم میاد

چی بگم والا مگه بعد اتمام تحصیل در آمد نمیرسه؟

بعد کارشناسی گرفتن میفتی تو آزمونای حقوقی که به گفته استادا 99 درصد سال اول قبول نمیشن، خیلیا ام سال 4 5 قبول میشن، تازه این واسه قدیما بود، الان که بین کانون و مجلس اختلاف افتاده هرروز یکی یه چیزی میگه دیوونمن کردن این وسط، آخرین آزمون هم که سوالاتش از سنجش لورفته بود، نه در حد شایعه ها خود رئیس قوه اومده گفته دادستانی ورود کنه پیگیری کنه

حالا فکر کن عمرتو بزاری تو یه رشته ببینی هیچی به هیچی، درآمدت هم صفره