2777
2789

تو رو خدا حقیقتو بگین اولین بارداریمه میخوام با حقیقت رو به رو بشم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه من که دهنمو سرویس کرد 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه تا بچه فرق داره 

بچه من بشدت اذيت كن بود كوليك و فلاكس شديد و تا شش ماه خيلي گريه ميكرد تا بقول دكتر از حال ميرفت از همون بيمارستانش اينطوري بود شنيدي ميگن نوزاد روزاي اول همش خوابه اين طفلك تا صبح گريه ميكرد 

بلعكس بچه جاريم بشدت اروم بود 

حتي الانم اصلا نه سر غذا خوردن نه واكسن نه هيچي گريه نميكنه 

بچه خواهر شوهرم تا چهار ماه گريه ميكرد نه بشدت بچه من ولي ننگ بود الانم همينه همش نق ميزنه 

سعي كن بارداري رو اروم و بي دغدغه بگذروني ، هرچي كم حاشيه تر بچه هم ارومتر 

دقيقا من بارداريم سراسر استرس بود و نتيجشو بالا گفتم جاريم اروم و خوش خوراك من ويارم وحشتناك بود بچم هنوزم بد غذاس 

و ماشالله بچه اون خوش خوراك 

اينارو نه من خود جاريمم ميگه

از زبون کسی که ناباروری داره بشنو  فقط قدر باردار شدنتو بدون. خودمم بعداز چندسال بچه دار شدم. البته من دخترم تا حدود دوسالگی خیلی خوب بود اصلا تفهمیدم کی دندون در اورد واکسناش راحت از شیر گرفتن از پوشک راحت.ولی بعد دوسالگی کم کم اذیتاش شرو شد و الان دهنمو سرویس کرده همسرم همش بهش میگه انقد مامانتو اذیت کن تا دیوونه شه😁 در کل بچه داری خیلی زیاد سخته ولی هرکس تو یه سنی.