2777
2789
عنوان

بچه ها مسکن ملی بیچارمون کرد😟کیا ثبت نام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26439 بازدید | 264 پست
اگه تو انتخاب واحد نکته ای چیزی هس که باید بهش اهمیت بدم لطفا بمنم بگو

توی انتخاب واحد سعی کن واحد جنوبی برداری که نورگیر بهتری از شمالی داره سر نبش بردار که از دو جهت نورگیر داشته باشه نور و صدای کمتر میخوای طبقه بالا بردار.

اونجا خود مهندس با توجه به امتیازت و واحدهای باقی مانده میگه کدوم واحد ارزنده تره.مکان تثبیت شده بردار یک واحد میبینی الان جاش خوبه بهر خیابونه ولی جلوش تجاری میفته بعدا واحدت کور میشه یا کنارش خاکیه بعدا میبینی مدرسه میسازن سر و صدا زیاد میشه حواست به همه موارد باشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه هنوز اورده بالای یک ملیارد میخادوهیچکس توان پرداخت نداره

سلام شما کی شروع به پرداخت پول کردید و چقدر پول گرفتن تا الان ؟ از ما ۱۲۰ گرفتن والا نمیدونم ادامه بدیم یا انصراف بدیم تا ارزش پولمون خیلی کم نشده پس بگیریم همش میترسم الکی باشه و در انتها خونه ای ندن !!

الان تو این دوره امثال ما فقط با این مسکن ملی ها میتونیم خونه دارربشیم وگرن امکانش محاله ک خونه بخریم عیب نداره این ۱۲۰ م هم بزور جور کن بده ماهم اونقدر زیر بار وام و بدهی رفتیم پول ۴ بار دادیم ولی هنوز کلنگ زنی هم نکردن ولی خب تنها راه خونه دار شدنمون همینه 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا مفته. خونه زیر 3 میلیارد نیست

خب یه وام ۶۰۰ خورده ای داره برای جدیدیا میگن شده ۸۰۰ وامه که باید با سودش پس بدی حساب کنی اگه بیست ساله بخوای پس بدی باید چند میلیارد پس بدی ماهی دوازده سیزده تومن قسط وامشه 

الان تو این دوره امثال ما فقط با این مسکن ملی ها میتونیم خونه دارربشیم وگرن امکانش محاله ک خونه بخری ...

اگه تحویل ندن فایده ش چیه دوست من؟ فقط همون سرمایه اندکی هم که داریم از چنگمون درمیاد و بدبخت تر میشیم . کدوم شهرید؟ 

اصلا کسی هست نهضت ملی مسکن یا مسکن ملی سال ۹۵ به بعد ثبت نام کرده باشه و تحویل گرفته باشه و ساکن باشه توش یا اجاره داده باشه؟ اگه کسی هست لطفا بگه مارو از فکر و خیال نجات بده . قبل از ۹۵ که مسکن مهر بوده سیستمش فرق داشته خیلی ها هم تحویل گرفتند هیچی . ۹۵ به بعد میخوام بدونم 

اگه تحویل ندن فایده ش چیه دوست من؟ فقط همون سرمایه اندکی هم که داریم از چنگمون درمیاد و بدبخت تر میش ...

همدانم 

ن بابا مگه الکیه تحویل ندن البته ازین دولت پزشکیان بعید نیست تحویل ندن کلا 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40