2777
2789
عنوان

بچه ها مسکن ملی بیچارمون کرد😟کیا ثبت نام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26399 بازدید | 264 پست
بله درسته اتفاقا معلوم شد که پیمانکارکلاهبرداری کرده..کلن شهرما خونه خیلی گرونه خونه همین مسکن ملی ب ...

متراژ خونتون چقدره؟ پس فکر کنم اونجا هم قیمت مسکن مهراش مث تهران و کرج باشه تو پرند و هشتگرد قیمت دستم متری ۱۵ تا ۲۰ تومنه مسکن مهرای آماده کلیدنخورده نوساز . یعنی یه صدمتریش بین ۱ونیم تا ۲تومن درمیاد مونده حالا به اینکه خام یا نصبیات داره و پارکینگ و انباری. نما و.. ولی خب بگم که تو تهران و کرج قیمت ملک سرسام آوره همون پرند بااینکه حاشیه هستش خونه های شخصی سازش که سند تک برگن بالای سی میلیون هست هر مترش بنابراین واقعا مسکن مهر قیمتش ارزون تره خونه ها دیگه ست

خب هر چی بیشتر اورده تون باشه ارزش مسکنتونم بالاتر میشه.

باید دید واقعا اونقدری که پول میگیرن میارزه یا نه مثلا وقتی تو پرند بهترین خونه مسکن مهر کلید نخورده متراژ باا تکمیل شده با نصبیات ۲ میلیارده خب اینا نباید بیان جوری از ما پول بگیرن که بیشتر ۱ونیم دربیاد وگرنه چه ارزشی داره ضرر کردیم چندسال وقت گذاشتیم مستجری کنار قسطای این دارو ندار فروختیم بی سرمایه شدیم میشد همون چندسال قبل کل داراییتو بفروشی بری یه آماده حالا بیست متر کوچیکتر بخری اینهمه هم مصیبت نکشی !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب هر چی بیشتر اورده تون باشه ارزش مسکنتونم بالاتر میشه.

آخه بعد میدونی همه خونه هایی که میسازن اندازه اون تاپ تریناش نمی ارزه که مثلا شاید دوتا پروژه باشه بینش که نمای سنگ بزنن یا هم پارکینگ‌هم انباری داشته باشه و.. جای پروژه دسترسیش به مترو مغازه و.. همه توی قیمتش تاثیر داره بعدا آدم میفهمه چقدر واقعا ملکش میارزه. دیگه خلاصه امیدوارم از ما هم یه رقم منطقی بگیرن و واقعا تحویل بدن اسیر کلاهبرداری پیمانکاراش نشیم 

متراژ خونتون چقدره؟ پس فکر کنم اونجا هم قیمت مسکن مهراش مث تهران و کرج باشه تو پرند و هشتگرد قیمت دس ...

۱۰۰ مترباانباری؟وپارکینگ اختصاصی چون امتیازمون خوب بود ولی بازم خیلی اذیت شدیم ۵ سال چیزکمی نیست یسال دیگه باید تحمل کنیم تاببینیم کی تحویل میدن .البته میگن دهک یک تا چهار قراره یه وام ۳۰۰ملیون بلاعوض یابدون سودبدن غیراون وام اولیه

خدایاسپاس گذارم  
۱۰۰ مترباانباری؟وپارکینگ اختصاصی چون امتیازمون خوب بود ولی بازم خیلی اذیت شدیم ۵ سال چیزکمی نیست یسا ...

بله کامل میفهمم چی میگی خیلی سخته آدم چندسال اینهمه پول بده کنارش مستجر هم باشه من خودم انقدر پشیمونم که نوشتیم ولی همسرم باعثش شد همون اول ازدواج خونه مسکن مهر ۵ سال ساخت با پونصد تومن بود چقدر بهش گفتم بیا پول رهن خونه و طلاها و جهیزیمو بدیم یدونه برداریم البته ۸۰ متری. گفت نه اول زندگی تازه عروس دامادیم افسرده میشیم به محل کار دور میشم وبهانه های دیگه حالا تا الان ۱۲۰ تومن گرفتن سه ماه دیگه تمدید خونمونه پول زیادی هم دستمون نیست برای تمدید مجبوریم طلا بفروشیم بهش گفتم تا آخرش انقدر پول میگیرن که مجبوریم بریم همونجا مستجری ماشینم بفروشیم تا آماده شه یعنی دقیقا همون میشه منتها چندسالم استرس میکشی آیا بدن یا ندن. از ما که گذشت الان شوهرم میگه میترسم انصراف بدیم پول برنگردونن مجبوریم تا تهش بریم ولی ایشالا کسایی که میخوان شروع کنند ننویسن اینو برای کسی خوبه که خونه ی مامان و باباش بشینه به نظر من یا درامدشون خیلی بالا باشه سرمایه زیاد داشته باشند . البته مقصر دولت هستش که از اول شفاف سازی نکرد چی به چیه 

بله کامل میفهمم چی میگی خیلی سخته آدم چندسال اینهمه پول بده کنارش مستجر هم باشه من خودم انقدر پشیمون ...

دقیقا  این طرح برای ما که دهک ۴ هستیم خوب نبود برای درامدودهک بالاست نه قشر کارگرماکه ازهمه چیزمون زدیم بخدا این چندسال اصلا درلحظه زندگی نکردیم نه خوردیم نه پوشیدیم تااین پول جمع بشه اخرشم هی پاسمون بدن این ور اون ور   

خدایاسپاس گذارم  
ای وای خیر نبینن الهی حالا ما از سال ۹۹ شروع کردیم داریم پول میدیم مهندسش میگه با ما ۱۴۰۰ قرارداد بس ...

یه چیزی بگم بدم نمیگن انصاف بدیم مصالح روز به روز گرونتر میشه هیچی سرجاش نیست

ای زندگی حرومت بشه جوانیم