2777
2789
عنوان

بچه ها مسکن ملی بیچارمون کرد😟کیا ثبت نام کردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 26464 بازدید | 264 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم شما واحدها و دیدید و انتخاب کردین؟یعنی قبل از تحویل کلید اجازه میدن که واحد هارو ببینید؟

سلام عزیزم اره دیدیم البته قبل انتخاب واحد یه واحدو کابینت میکنن همه چیشو اماده میکنن میبینی بعد یه روز تعیین میکنن تو گروهای مختلف ساعت اعلام میکنن بر اساس امتیاز از روی نقشه واحد ها واحد مد نظرتونو انتخاب میکنید.

من کرمانم ۷۴۰واریزی داشتیم امروز گفتن ۶۰تومن دیگه باید بدید تا خونه رو تحویل بدیماین ۶۰تومن بنظرت هم ...

والا از ما هم ۶۰ تومن میخوان بگیرن میگن مابه التفاوت قیمت تمام شدس نمیدونم الله اعلم.

استارتر جان ما 5 ماه پیش صد مليون اولیه رو دادیم. شما بعد از اولین واریزی چند وقت گذشت که واریزی بعد ...

سلام عزیزم ما از سال ۹۹ شروع کردیم به پول ریختن اولا هر ۶ ماه بود اواخر هر سه ماه دو ماه یک ماهم گرفتن.

والا مزخرفه پدرشوهرم گرفته بود ینیدوتا ۴۰ تومنی ریختهبعد چندسال الان میگن کلا زمین نداریم بسازیم پول ...

وای چه مسخره چجوری میشه انقدر الکی پلکی باشه اول باید زمینو تامین کنند بعد مجوز برداشت پول صادر بشه.