2777
2789
عنوان

خدا نگذره از دکترم خدا نگذره ازم آخه مجردم

| مشاهده متن کامل بحث + 11554 بازدید | 154 پست
سوال این جاست که چرا اسم این کاربری رو هم مثل قبلی گذاشتن. کاربری قبلی عجله داشتن تعلیق بشن.

اره دقیقا بازم باهمون اسم... کاربری قبلی اخرین تاپیکش زده بود میخوام لغو کاربری شم من فکردم یا اشنایی پیداشده یا اینکه زیاد درمورد خودش و شخصیتش تاپیک زده ک میخواد لغو بزنه... تواین کاربریش هم باز همون تاپیکا هس... فکنم سیمکارت اضافه داش نمیدونس چیکارش کنه

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منطورم سلامتی ایشون برا شوهر آیندشون بود و گرنه حرفتونو قبول دارم 

دیگه این چیزا خیلی آسون شده میرن دکتر یه گواهی میگیرن که تو عمل اینجوری شدن 

روزی برسد کاش که لبخند بزنم به خودم به روزهایی که گذراندم به تمام این درد ها......
اره دقیقا بازم باهمون اسم... کاربری قبلی اخرین تاپیکش زده بود میخوام لغو کاربری شم من فکردم یا اشنای ...

اون کاربریم خودم درخواست دادم اما قبل این که تعلیق شم معلق شد کاربریم 

الان چجوری میشه اون کاربریم حذف شد تاپیکام ؟؟

سلام دوست خوبم میشه امضامو دیدی اگه چشت افتاد برام دعا کنی و صلوات بفرستی من شرایطم خیلی سخته من یک دختر قوی هستم که بار ها شکستم اما مطمعنم خدا برام بهترینارو در نظر گرفته دعا کنید بهترینا برام قرار بگیره .... من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خداهم به خداست 
مگه در میاد؟🫢🙄

چکارش کنیم همش میگم پشت این کاربری یه پسر ، وگرنه دختر ده رو چه به عمل لابیا 

نگا هیچ جا رو عمل نکرده لابیا رو عمل کرده

والا ما لابیا از همین نت یاد گرفتیم.

اصلا فکر میکردیم همه یه مدلن

هعععی ما دختر ده واقعی هستیم

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷

همون پایین مجرای ادراری رو میگن لابیا؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
اون کاربریم خودم درخواست دادم اما قبل این که تعلیق شم معلق شد کاربریم  الان چجوری میشه اون کار ...

ن همشو هست 

من هیچوقت واسه هیچ آدمی بد نخواستم حتی واسه اونیکه دلمو زیر پاش له کردیا اونیکه دلیل گریه هام بود یا حتی اونیکه واسم بدخواست میدونی فک میکنم انعکاس همین رفتارمه که همیشه خدا برام جوری میچینه که ب مو برسه اما پاره نشه♡♡♡✓
یبار ی خانومی رفت پیش پیامبر گفت هر کار میکنم شوهرم دوستم نداره ، باید چکار کنم، . پیامبر فرمود فردا ...

واقعا؟

لابیا همون پایین مجرای ادراری؟

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
یبار ی خانومی رفت پیش پیامبر گفت هر کار میکنم شوهرم دوستم نداره ، باید چکار کنم، . پیامبر فرمود فردا ...

ب حق چیزای نشنیده  این چه اسیدی بود من خوندم

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
2810