2777
2789
عنوان

رنگ مو

78 بازدید | 12 پست

موهام رنگ بود

رنگ مشکلی گذاشتم ی ۱۰ ۱۵ روزه دیگ ک چن بار حموم میرم زردیش در میاد

۲ بار گذاشتم گفتم بازم بخرم بزارم

فایده داره بازم بخرم؟!

همیشه اینجوری زردیش در میاد؟!

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

رنگ مشکی روی مویی ک ب پایه رسیده خیلی کدر میشه و فقط تا حموم اول قشنگه.من هروقت روی مویی ک قبلش رنگ بوده مشکی میذارم رنگ دیگه ای هم قاطیش میکنم حتما اینچوری براق میشه ماندگاریشم زیاد میشه.بگو رنگ قبلیت چی بوده تا کمکت کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگ مشکی روی مویی ک ب پایه رسیده خیلی کدر میشه و فقط تا حموم اول قشنگه.من هروقت روی مویی ک قبلش رنگ ...

مش عزیزم

اونم فقط رو موهام داخل موهام رنگ خودمه

رو اون چن تا مش ک مشکی گذاشتم بازم رفته رفته زردیش در میاد

مش عزیزم اونم فقط رو موهام داخل موهام رنگ خودمه رو اون چن تا مش ک مشکی گذاشتم بازم رفته رفته زردیش ...

اگ میخوای حتما مشکی باشه واریاسیون سبز اندازه یه نخود اضافه کن ب رنگ موی مشکیت.

ولی پیشنهادم اینه ک رنگ خاکستری ۳ بزن ب مش هات،رنگ مشکی کربنه واقعا گند میزنه ب کیفیت موهات و خیلیم کدر میشه بعد شستشو.

اگ میخوای حتما مشکی باشه واریاسیون سبز اندازه یه نخود اضافه کن ب رنگ موی مشکیت. ولی پیشنهادم اینه ک ...

خیلی ممنونم از راهنمایت عزیز

اون واریاسیون سبز از کجا باید بخرم؟!

خیلی ممنونم از راهنمایت عزیز اون واریاسیون سبز از کجا باید بخرم؟!

من کلا رنگ موهامو از دی*جی کا*لا میخرم.مشکی پرکلاغی نخر چون هاله آبی میگره‌.مشکی اکسترا بخر با واریاسیون سبز

من کلا رنگ موهامو از دی*جی کا*لا میخرم.مشکی پرکلاغی نخر چون هاله آبی میگره‌.مشکی اکسترا بخر با واریا ...

چشم عزیزم

من رنگ مشکی میگفتم مدادن میزارم رفته رفته زردیش ی زره در میاد

چون شامپو کراتینه خریدم باید بعده رنگ بزارم

برا همون میگم ک خب میزارمم رفته رفته زردیش در میاد اون کراتینه رو بزارم صاف کنم ی مرت بعد زردیش در میاد محبور میشم رنگ بزارم اینجا کراتینه رو هدر میدم

واسه همون دنبال ی چی ام و واقعا مشکی بمونه

من کلا رنگ موهامو از دی*جی کا*لا میخرم.مشکی پرکلاغی نخر چون هاله آبی میگره‌.مشکی اکسترا بخر با واریا ...

عزیزم نگفتین واریاسیون سبز باید از کجا بخرم

چشم عزیزم من رنگ مشکی میگفتم مدادن میزارم رفته رفته زردیش ی زره در میاد چون شامپو کراتینه خریدم با ...

ببین کلا عمر رنگ در بهترین حالت ۳۵ روزه.ولی چون پایه اش روشنه زودتر هم رنگش میره.بخاطر همین میگم مشکی نکن و خاکستری رو پیشنهاد میدم چون آسیب کمتری میبینه موهات.

اما برای طولانی کردن عمر رنگت بعدش شامپو نکن موهات رو فقط با آب ولرم بشور