2777
2789

یکی از فامیلامون مریض شده ک با پسر خالم خیلی رفیق بودن و خب پول لازمن 

پسر خالمم ماشینشو گذاشته فروش!!! ک پول ماشینو قرض بده برا درمان رفیقش!!!! البته فامیلمونم هست رفیق تنها نیست 

واقعا کفم برید اونوقت خانوما سر یک مانتو اینقدر حسادت میکنن و ... 

چرا واقعا بعضی از خانوما اونقدر تنگ نظرن

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

همه آقایونم اینطوری مرام نمیذارن و رفاقت نمیکنن. همسر من کلی رفیق داره و میتونم مطمئن بگم که یه جاهایی همون رفیق خوب دست آدمو میگیره یه جاهایی هم همچین زیرآبتو میزنه نمیفهمی از کجا خوردی. حسادت بین آقایون در داشتن اموال و خونواده خیلی بیشتره

ما فرشمون قشنگه تازه خریدیم دختر خالم اومده بود نمی‌دید من نگاش میکنم چاییو خودش ریخت روش بعد گفت وای ای وای دست بچه خورد

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما فرشمون قشنگه تازه خریدیم دختر خالم اومده بود نمی‌دید من نگاش میکنم چاییو خودش ریخت روش بعد گفت وا ...

وقعا خیلی ادم باید ذاتش خراب باشه 

من خودم تا وقتی ک نذاشته بود فروش گفتم چرت و پرت میگه 

ولی از وقتی ک پول عملش جور نشد واقعا ماشینشو گذاشت فروش 

شاید باورت نشه ولی اینقدر رو ماشینش حساسه یعنی مثل پروانه دور ماشینش میگشت 

واقعا این سطح از با ارزش بودن  و ارزش و احترام قائل بودن برام عجیب بودگ

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
وقعا خیلی ادم باید ذاتش خراب باشه  من خودم تا وقتی ک نذاشته بود فروش گفتم چرت و پرت میگه  ...

دمش گرم واقعا

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
طرز تفکرت رو عوض کن. پسرخالت تمام مردان عالم نیست.

چرا قبول نمیکنی ک بیشتره؟؟؟؟ 

اگر در خانوما ۵۰ درصد حسود ک خراب هست 

در اقایون ۳۰ درصده 

تنها پسر خالم نیست صد تا مثال دیگه دارم برات بزنم.

چرا قبول نمیکنی ک بیشتره؟؟؟؟  اگر در خانوما ۵۰ درصد حسود ک خراب هست  در اقایون ۳۰ درصده& ...

ببین هروقت تونستی اینو قبول کنی که با درصد حرف نزنی اون موقع میشه باهات بحث کرد

ببین هروقت تونستی اینو قبول کنی که با درصد حرف نزنی اون موقع میشه باهات بحث کرد

سما چشمتو رویحقایق جاعه ببند