2777
2789

تغییرات هورمونی،نوسانات اخلاقی و هورمونیِ مربوط ب سنتم میشه باشع.ممکنه تو دوران pms باشی،ک بعد دو سه روز اوکی میشی

منم همسن شما بودم ازدواج کردم همینطوری بودم ولی الان ک تقریبا ب ی ثباتی رسیدم دوسش دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چکار کنم

اگه هیچ حسی نداری بهش زندگی تو خراب نکن درست فکر  کن دختر  و با خانواده اگه شرایطش داری مطرح کن نرو با کسی زندگی کن کا دوسش نداری 

بعدم یعنی چی توجهی نمیکنه گلی کادویی چیزی بهت نمیده 

پیامی حرفی 

میدونی چرا؟  این رو تو خودم پیدا کردم شاید توام مث منی چون خودتو دوست نداری و اعتماد بنفست پا ...

بعضی وقتا با خودم میگم اگه نامزد نمکردم الان با یکی بهتر از این نامزد میکردم….

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
'ابطال انواع طلسم قوی'   این روش رو امتحان کنید. ان شاء الله جواب میگیرید. آیه ۳۳ و ۳۵ سوره ال ...

فردا امتحانش میکنم عزیزم

چند روز بعد جواب میده

بعضی وقتا با خودم میگم اگه نامزد نمکردم الان با یکی بهتر از این نامزد میکردم….

این تجربه خودمه از آدما و رابطه و.. 

ببین اگ پسر خوبیه بچسبش

اما اگ بده ی حرکت عاقلانه بزن

اگ پسر خوبیه و دوست داره، مطمئن باش با یکی دیگه ام ک بری یکماهه اعزیتت میکنه و نظرت عوص میشه و پشیمون میشی 

آدم خوب گیر نمیاد متوجه ای؟ 

گول ظاهر رو نخور 

تونمیدونی‌کجایی!بهش‌فک‌نکن‌چون‌قرار‌نیس‌بفهمیم 

ایکاش من جای تو بودم ولی ب عکس تو ام 

انقد ندیدمش و مشکل داریم که دیگه امیدی ندارم 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
تغییرات هورمونی،نوسانات اخلاقی و هورمونیِ مربوط ب سنتم میشه باشع.ممکنه تو دوران pms باشی،ک بعد دو سه ...

بعد عروسی هم دوستش نداشتی؟