2777
2789
عنوان

فامیل همسر دیگه تصمیم گرفتم که

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 60 پست
خیلی ممنونم از کمکت:) والا اجی بیشتر شنونده ام تا نظر نخان نظر نمیدم ولی ی جورای انگاری بهم ارزش ق ...

اگ سعی کنی توام حرف بزنی نه اینکه عیبن کنی مثلا شوخی کنی حرف بزنی بخندی خیلی خوب میشه تا اینکه ساکت ساکت باشی ب نظرم 

عزیزن بدترین کار واکنش نشون دادن و قهر کردنه حتی اگه مقصر اونا باشن اصلا عصبی نشو تا جایی ک میتونی ص ...

خیلی ممنونم از کمکت خاهرم دستت درد نکنه که بهم گفتی

الان اجی دوتا جاری دارم دوتاشونم ۱۰ سال ازم بزرگه

جاری بزرگه از دهنش هر چی بخاد میگ کسی هیچی نمیگ هچ حتی میخندن

من ی کاره کوچیکی بکنم بقیه هچ خودشونو میخان جر بدن

جاری دومی فقط زبون میریزه وای من تورو دوس دارم فلانه انگار بچم

ی زنگ نمیزنه حال من هچ بچمو بپرسه 

عکس بچمو از همسرم میخاد

منم تصمیم گرفتم ی وقت بهم گفت بگم برو از همسرم بگیر

بنظرتون کلا چیکار کنم

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگم دیگه مثلا اگه طلا بخرم ک نخوام بندازم نمیگم یا اینکه چقد پول داریم واقعا آدم نگه بهتره

من اینو حرفه ایم هچ اب خوردنمو هم متنفرم بدونن در این حد

خیلی ممنونم از کمکت خاهرم دستت درد نکنه که بهم گفتی الان اجی دوتا جاری دارم دوتاشونم ۱۰ سال ازم بزر ...

خب بزرگه چون بزرگتره چیزی میگه توام بخند ب خودت نگیر اصلا چون اگ جواب بدی بازم تویی ک خراب میشی کوچیکه ک چیزی میپرونه بازم ریلکس و با خنده جواب بده قهر نکن اخم تخم نکن 

عزیزن بدترین کار واکنش نشون دادن و قهر کردنه حتی اگه مقصر اونا باشن اصلا عصبی نشو تا جایی ک میتونی ص ...

الان اجی ی چی نشده واسه کوچیک ترین چیزم ناراحت بشه در جا میگه جاریامو میگم

منم الان بنظرتون بگم؟!

الان خیلی ازشون ناراحتم ک دخترم حالش بد بود ی زنگ از هیچ کدوم ندیدم

ولی بچشون ی چی نشده انتظار زیاری دارن

یا ب خودم نیارم؟!

خب بزرگه چون بزرگتره چیزی میگه توام بخند ب خودت نگیر اصلا چون اگ جواب بدی بازم تویی ک خراب میشی کوچی ...

اره درسته

الان اجی ی چی نشده واسه کوچیک ترین چیزم ناراحت بشه در جا میگه جاریامو میگم منم الان بنظرتون بگم؟! ...

بگو بهشون ولی بازم ریلکس بگو ن با ناراحتی جوری نگو ک فک کنن خیلی ناراحتی یا برات خیلی مهم بوده مثلا اگ احوال دخترت پرسیدن با خنده بگو از احوال پرسیای شما.....

الان اجی ی چی نشده واسه کوچیک ترین چیزم ناراحت بشه در جا میگه جاریامو میگم منم الان بنظرتون بگم؟! ...

به نظرم بیخیال باش تا جایی ک راه داره ارتباط کمتر بهتر من ک اصلا برام مهم نیست 

به نظرم بیخیال باش تا جایی ک راه داره ارتباط کمتر بهتر من ک اصلا برام مهم نیست 

درسته عزیزم

میدونین واقعیتش میبینم دوتا جاری یا با اکلیپ های دورهمون صمیمی اهمیت ارزش قاعل میشن

خوب ناراحت میشم

بگو بهشون ولی بازم ریلکس بگو ن با ناراحتی جوری نگو ک فک کنن خیلی ناراحتی یا برات خیلی مهم بوده مثلا ...

اره ولی اجی ادم نگه خب میگن اره دیگه نمیفهمه اینا

قیمت چیزیو پرسیدن بگو دقیق نمیدونم فلانی(شوهرت) حساب کرده ، غیبت هیچ احد الناسی رو نکن به هیچ وجه هرچی گفتن بگو زندگی خودشونه به ما چه هرچقد حسادت و کینه ورزی کردن یه لبخند ملیح بزن و روتو اونور کن اطلاعات زندگی خودتو خانوادتو بهشون نگو زیاد شوخی و سبک بازی در نیار 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی اون دو تا جاری بیشتر با هم گرم میگیرن؟

اره هر روز چن بار بهم زنگ میزنن

ولی هیچکدومشون بهم زنگ نمیزنن

2810