2777
2789
عنوان

فامیل همسر دیگه تصمیم گرفتم که

1293 بازدید | 60 پست

فامیل همسر

خدایییی اونقدر حسودن حرف میکشن

عید میدم میخام کلا دیگه فرق کنم خب

نزارم دخالت کنن یا حرف کشیدنی چیکار کنن کوتاه جواب بدم یا بهشون رو ندم با رک جواب بدم

تصمیم گرفتم

دیگع از این به بعد

رفتم اونجا عید دیدنی

شروع میکنم

همین ادم نباشم دیگه

جوابشونو بدم اجازه ندم دخالت کنن

البته با رفتارای سیاست

مهمتر جاریاا

توروخدا هر چی میدونین بهم بگین بیشتر بدونمممم

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خیلی عجول بودم قبلا خیلی عصبی زود واکنش میدادم واقعا اشتباهه همیشه ریلکس باش و بخند واکنش نشون نده خیلی از حرفارو نشنیده بگیر رها کن کینه ب دل نگیر فقط مشغول زندگی خودت شو رهان جدی نگیر بگذر زندگی کن

من خیلی عجول بودم قبلا خیلی عصبی زود واکنش میدادم واقعا اشتباهه همیشه ریلکس باش و بخند واکنش نشون ند ...

وااای اجی دقیقا منم مثل شماا

خیلی زود عصبی میشم زود واکنش نشون میدم قهر میکنم میرم اتاق میشینم خخ

اصلا جوابشونو نده. وقتی شروع میکنن به حرفهای خاله زنک و غیبت و اینها یا حرفو عوض کن یا پاشو برو سرتو گرم یه کاری کن.اگه خانما توی مهمونی دورهم جمع میشن به صحبت تو نرو تو جمعشون حتی شده بری توی آشپزخونه یه کاری کنی یا با بچه ها سرتو گرم کن یا با تلویزیون و ...

در یک کلمه : نخونشون اصلا

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
من خیلی عجول بودم قبلا خیلی عصبی زود واکنش میدادم واقعا اشتباهه همیشه ریلکس باش و بخند واکنش نشون ند ...

عزیزم تو بیشتر از من تجربه داری و داری میگی که اشتباهه

پس میشه بگی باید چیکار کنم چیزی بگن حوابشونو بدم درسته؟!

عزیزم تو بیشتر از من تجربه داری و داری میگی که اشتباهه پس میشه بگی باید چیکار کنم چیزی بگن حوابشونو ...

عزیزن بدترین کار واکنش نشون دادن و قهر کردنه حتی اگه مقصر اونا باشن اصلا عصبی نشو تا جایی ک میتونی صبور باشه جوابشون بده ن با بی ادبی اخم نکن نرو تو قیافه همیشه لبخند بزن حرف بزن اینا ب نفع خودته بعدا متوجه میشی ک اشتباه کردی هیچوقت با قهر کارا پیش نمیره حتما ک نباید جواب تیکه کنایه رو بدی رها  کن طرق خودش هسته میشه پوست کلفت باش

اصلا جوابشونو نده. وقتی شروع میکنن به حرفهای خاله زنک و غیبت و اینها یا حرفو عوض کن یا پاشو برو سرتو ...

خیلی ممنونم از کمکت:)

والا اجی بیشتر شنونده ام تا نظر نخان نظر نمیدم

ولی ی جورای انگاری بهم ارزش قاعل نمیشن

با بقیه ی جوری رفتار میکنن انگار کیه

بعضی موقع میگم مگ کجای من اشتباهه حرف زدنم یا رفتارم

2810