2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میتونی.آب زیاد بخور موقع افطار تا سحر.کم خونیم مشکل نداره قرص اهن و خرما بخور موقع افطار و سحر

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
میتونی.آب زیاد بخور موقع افطار تا سحر.کم خونیم مشکل نداره قرص اهن و خرما بخور موقع افطار و سحر

آهن نمیتونم بخورم شدید یبوست میشم به زور داروی ۲ ماهه رو توی ۶ ماه مصرف کردم کم خونیم برطرف شد

اگه روزه برات ضرر داشته باشه و دکترت تأیید کنه که روزه برات ضرر داره نگیر 

05132020 شماره تلفن مسائل شرعی حرم مطهر امام رضا علیه السلام بازم زنگ بزن بپرس

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍

فکر نکنم  عزیزم  بتونی باز هم با دکتر ت صحبت  کن 

منم  تا پارسال  میگرفتم  ، پارسال ۶ تا  گرفتم کلیه درد کردم  کلیه م  سنگسازه  کم خونی هم دارم دیگه  نگرفتم  خیلی  ناراحتم خوش به حال کساییی که سالمن  و روزه میگیرن

آهن نمیتونم بخورم شدید یبوست میشم به زور داروی ۲ ماهه رو توی ۶ ماه مصرف کردم کم خونیم برطرف شد

خوب شدی دیگه پس

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
2810