2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم داستان خواهرم+اگر میترسید نیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 183 پست
بعد چند سال کم کم چاق میشه.لابد لاغری خیلی به دهنش مزه داده.منم به مدت شش سال 49کیلو بودم و قبلش 65. ...

عزیزم چطور از ۴۹ ب ۵۶ رسیدی میشه ب منم بگی خییلی خستم از لاغری

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
به ابجیم گفت بسیار درگیری ذهنی داری یه چیزی توی وجودت هست که خیلی ذهنتو درگیر کرده شبها خواب درستی ...

وای این چیزها رو که همه دارن باور نکنید لطفا

مشخصات همکلاسی رو چیگفت؟ هرچی گفته ازین چیزهاییه که همه دارن مثلا چشمش مشکی موی فلان روی فلان اخلاق فلان

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به ابجیم گفت بسیار درگیری ذهنی داری یه چیزی توی وجودت هست که خیلی ذهنتو درگیر کرده شبها خواب درستی ...

سالهاست ک در زمینه ماورا مطالعه دارم .

دعانویس رحمانی و کار درست هییییییچ وقت اسم کسی رو نمیره یعنی اجازه نداره و توبیخ میشه از ماوراد

پس باور نکنید .

اگر واقعا خواهرتون مشکل داره برای ابطال سحر ایشون تاپیک آخرم رو بخونید و با دقت انجام بدید

چون فردی ک سحر داره توی خانواده روی باقی افراد خانواده هم اثر میزاره

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
شما چیکار کردین خوب شدین؟ بخدا شده پوست استخون میترسیم یه بلایی سرش بیاد🥲نمیدونم چیشد یهو

صفحه استاد مرتضی بابائی رو ببین طبیب طب اسلامی هست 

راجع به این موضوعاتم تو هایلاتهاش توضیح داده شاید بدردت بخوره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وای این چیزها رو که همه دارن باور نکنید لطفا مشخصات همکلاسی رو چیگفت؟ هرچی گفته ازین چیزهاییه که هم ...

مشخصات دقیقشو گفت ، قدش فلانه موهاش اینجوریه توی اسمش فلان حروف رو داره

گفت عکسشو بهم نشون بدید ما هم عکس همچین مشخصاتی رو نشونش دادیم گفت همین دخترست

برای خودمم عجیب بود والا شنیده بودم اجازه ندارن اسم کسیو واضح بیارن دعانویس ها…

کاربری دست دونفره..من و دوستم
عزیزم همشو نوشتم اگر راهکاری دارین راهنماییم میکنین❤️

امسال مدرسه نره ففط تفریح و سفر اگه وصع مالیون اوکیه خرید برید و اب هوای خوب جنگل...

شاید عاشق شده تو این سن معمولا پیش میاد! یا درگیر افسردگی نوجوانیه هرمون هاش قاطی شده

درمانش فقط همونه که گفتم و دورشو پر کنید از ادم های انرژی مثبت نه این خرافه گر ها که بدتر روحیه رو پودر میکنن

زخم هایم را دوست دارم. آنها شاهدان اصلیم هستند که چطور شجاعانه زندگی کردم …
ولی من به دعانویس اعتقاد دارم چون چیزی که دیدم با چشم خودم ایمان آوردم 

راستشو بخوای ما اعتقاد نداشتیم و اولین بار بود میرفتیم

اما بعد از این مشخصات و حرفایی که زد خیلی برام عجیب بود و یجورایی باورم شد دیگه

سالهاست ک در زمینه ماورا مطالعه دارم . دعانویس رحمانی و کار درست هییییییچ وقت اسم کسی رو نمیره یعنی ...

دقیقا درست میفرمایید اتفاقا خودم هم همینجور شنیده بودم که اجازه ندارن اسم طرف رو ذکر کنن اما حتی دعانویس به ما گفت عکسشو نشون بدید میگم خودشه یا نه

و با نشون دادن عکس تایید کرد که بله همین دختره ست

ممنونم حتما تاپیکتون رو مطالعه میکنم

بنظرتون امکانش هست حرفای دعانویس همش اشتباه باشه؟

احتمال زیاد آنورکسی نرووزا داره. کم خوری عصبی. فشار درس و مدرسه هم خیلی آدم رو داغون میکنه. داروهاش رو باید حداقل یک ماه بخوره تا نتیجه بگیره کم کم هم دوزش رو میبرن بالا

دارو چی داده

امسال میشم physiatrist :)

خب شاید خواهرتون یه تروما یا یه تجربه بدی رو داشته جدیدا که به شما نگفته و اینطور شده 

برای همینه دعا نویس رو(البته منم قبول ندارم) قبول نداره 

نمیخواد بفهمید چی شده 

یا اینکه میتونه تیروئید داشته باشه ینی تیروئید پر کار داشته باشه و تو مرحله شدید باشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
2810