2777
2789
عنوان

اعتراض به دهک بندی یارانه

16113 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها اگر کسی اعتراض زده واسه دهک بندی یارانه لطفا راهنمایی کنه جواب گرفتین یا نه ؟من تابستون دهکمونو دیدم ۳ بودیم امروز که واسه کالابرگ رفتم بهمون تعلق نگرفت تو سایت نگاه کردم شدیم دهک ۸ نه خونه داریم نه ماشین هیچی به نام نداریم شوهرمم شغلش ساختمونیه ولی درامد زیادی نداره که به خاطرش دهکو افزایش بدن به نظرتون اعتراض بزنم جواب میگیرم ؟خیلی عصابم خورده خواهرشوهرم دو واحد خونه دارن ماشین دارن دهکشون از ما کمتره هم خودش شاغله هم شوهرش کالابرگ فجرانه هم بهشون تعلق گرفته چطور اونا دهکشون کمتره اخه

🌺هر آن که جانب اهل خدا نگه داردخدایش در همه حال از بلا نگه دارد🌺

بله عموی من قللا اعتراض کرد و نتیجه ذاد

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!
بیشتر ببینید
بله عموی من قللا اعتراض کرد و نتیجه ذاد

مرسی ان شاءالله واسه ما هم کمتر بشه خداییش چطوری دهک بندی میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا ماهم همینیم اعتراض هم زدیم ولی طبق قانون جدید سالی دوبار دهک بندی به روز میشه امسال آخر دی ماه دهک بندی به روز شد ملاک هم گردش حساب تا شهریور بود ماهم از دهک چهار رفتیم هشت دلیلش هم این بود که شوهرم دسته چک داشت فک و فامیل هرچی میخواستن چکی بخرن از این چک میگرفتن خودشون هم جاشو پر میکردن ولی همین گردش حساب بالا برد اونا هم فکر کردن به به چقدر وضعمون خوبه چه درآمدی داریم

اگر ماشین ندارین و تراکنش مالیتون کمه اعتراض بزن  ولی اگر تراکن مالیتون زیاده میری زیر ذره بین ...

تراکنش مالی کرایه خونه که میدیم رو حساب میکنن خرید خونه رو حساب میکنن شوهرم به کارگرش پول میده رو حساب میکنن ولی نه خونه نه ماشین داریم مستاجریم کسی که گردش مالیش زیاده حداقل یک ماشینو که داره واقعا موندم چطوری حساب میکنن

دهک بندی ها  نگاه نمیکنن ببینن طرف چند تا خونه داره ماشین رو میبینن متاسفانه بی عدالتی خیلی زیا ...

خب ما نه خونه داریم نه ماشین مشکل اینجاست

دقیقا ماهم همینیم اعتراض هم زدیم ولی طبق قانون جدید سالی دوبار دهک بندی به روز میشه امسال آخر دی ماه ...

فقط بی عدالتیه خیلی ها از ما اوضاعشون خوب تره ولی دهکشون پایین تره به نطرت کسی چک واسه ضمانت هم بده جزو گردش حساب میشه؟چون چک های الان صیادی هستن ثبت میشه

فقط بی عدالتیه خیلی ها از ما اوضاعشون خوب تره ولی دهکشون پایین تره به نطرت کسی چک واسه ضمانت هم بده ...

من نمیدونم ولی اگه چک پاس بشه پول میره حساب اون وقت دردسر میشه  من از الان غصه چک هایی رو میخورم که آقا داده به این اون و زمان پاس شدنشون نشده بازم چند وقت دیگه چک کنن فکر میکنن ما الکی میگیم دارم از غصه میترکم خواهرشوهر من دوتا ماشین دارن خونه دارن مستاجر دارن کلی زمین کشاورزی بهشون تعلق گرفته  به ما هیچی واقعا بی انصاف ان

من نمیدونم ولی اگه چک پاس بشه پول میره حساب اون وقت دردسر میشه  من از الان غصه چک هایی رو میخور ...

دقیقا مثل من خواهرشوهرم دو واحد خونه داره ماشین دارن دوتاشونم شاغلن بهشون تعلق گرفته برادرم ضامن کسی شده چک داده نگران اونم نکنه واسه اونا هم تغییر کرده کل این دوماه بیکار بود دو تا بچه داره خبر نداره بگم دیگه به کسی چک ضمانت هم نده 

دقیقا مثل من خواهرشوهرم دو واحد خونه داره ماشین دارن دوتاشونم شاغلن بهشون تعلق گرفته برادرم ضامن کسی ...

ماهم نمیدونستیم شوهرم به همه چک داد همشون هم بسته شون گرفتن خوش خوشان کسی که ضرر کرد و گرفتار شد ماییم بهتر به برادرتون یا هر کسی که میشناسین بگین این کار دیگه نکنن و گرنه بیچاره ان مال ما تراکنش خیلیی بالا رفته بود 

ماهم نمیدونستیم شوهرم به همه چک داد همشون هم بسته شون گرفتن خوش خوشان کسی که ضرر کرد و گرفتار شد مای ...

خدا به دادمون برسه

من برج یازده ۱۴۰۲ شوهرم اعتراض زد دهکمون ده بودش الان جوابش اومده شدیم ۹

بچه هم دارید؟