2777
2789
عنوان

امروز تولدم بود و من " از پدرم" کتک خوردم🙂.

| مشاهده متن کامل بحث + 1583 بازدید | 48 پست
منم امروز تولدم بود. دیگه وقتی بابات مدلش اینجوریه باید عادت کنی. همینکه برات رزرو کرده و کادوخرید ...

کادوش بخوره تو سرم. اومده منو زده عشق و علاقه از رفتاراش میباره.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک.شامم دادید تو تولد

بله 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

ما رو میزنن غذا نمیدن یادمه با مدرسه رفتم بیرون پام شکست بابام محکم با پاش سه بار کویبید تو پام و با لگد زد تو کمرم ک من حالا باید تو بغل کنم تا ماشین دستمو گرفت کشون کشون تا دم در ماشین برد پرت کرد اون تو 

همه بلد نیستن محبتو زبونی ابراز کنن . همین تالار رزرو کردن و کادو خریدن ب نظرش اوج محبت بوده بعضی مردا فک میکنن همین ک مالی تامین کنن و خواسته های مالی رو برطرف کنن کافیه

منم امشب توگوشی شوهرم خیانت دیدم خیلی دلم شکست..تولدت مبارک عزیزم

عزیزم ممنون💗. منم دلم به جات شکست💔.

ما رو میزنن غذا نمیدن یادمه با مدرسه رفتم بیرون پام شکست بابام محکم با پاش سه بار کویبید تو پام و با ...

عزیزم💔. 

خب آخه من با اطرافیان خودم مقایسه میکنم همه باباهاشون میاد دنبالشون چمیدونم بغل و بوس بعد مامان‌بزرگم میگفت حتی وقتی من به دنیا اومدم بابام منو از دست مامانم نگرفت. 

همه بلد نیستن محبتو زبونی ابراز کنن . همین تالار رزرو کردن و کادو خریدن ب نظرش اوج محبت بوده بعضی مر ...

مشکلم اینجاست که میتونست نزنه. 

من نه تولد میگیرن برام نه کادوی نه تبریکی هیچی  نه چیزیم میگم😐

کتک که نمیخوری، میخوری؟

بنظرم لوسی بعد 18 سال سن باباتو نشناختی

اون زبونی نمیتونه محبت کنه وبا پول خرج کردن محبتشو نشون میده تالار رزرو کرده کادو خریده

تو نمیتونی اخلاقشو عوض کنی باید عادت کنی

از همه بدتر بابات دست بزن داره سر یه کلمه حرف معمولی کتک زده معلومه اهل رمانتیک بازی نیست

ولی سراینکه الکی کتکت زده حق داری دلخور باشی وحتی یه مدت باهاش قهر کنی

عزیزم💔.  خب آخه من با اطرافیان خودم مقایسه میکنم همه باباهاشون میاد دنبالشون چمیدونم بغل و بو ...

مقایسه نکن بگذر راحت نفس بکش و ادمها و کارهاشونو پشت در اتاقت بزار 

ی روز حوالی چهل سالگی میبینی کلی ادم دور و برتن ولی تو عاشق اتاق خالی خودتی و تنهایت

عزیزم💔.  خب آخه من با اطرافیان خودم مقایسه میکنم همه باباهاشون میاد دنبالشون چمیدونم بغل و بو ...

بعضی مردا نه ها اکثر مردها از محبت و عشق و علاقه هیچی حالیشون نیست

مثلا فک کرده تالار گرفته برات کادو خریده دلتو شاد کرده دیگه 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
2810