2777
2789

خیلی خیلی حالم بده، سعی میکنم همه جریان رو همینجا تایپ کنم.

من امروز تولدم بود، از چند روز پیش گفته بودم به همه از جمله پدرم. انتظار داشتم حداقل یه امسالو بیاد چون تولد ۱۸ سالگیم بود خب خاص تره دیگه. دیدم یه تالار رزرو کرد همین اطراف تهران. امشب انقدر شلوغ بود هر چی دوست و آشنا و فلان داشتم اومده بودن تولد به جز پدر من. هر چقدر زنگ زدم برنداشت که هیچی. جواب پیامامم نداد. 

حالا ساعت ۱۲ نصفه شب اومده خونه با یه آیپد که بیا. حتی تبریکم نگفت. حتی یه تبریک کوچولو. منم خب یه کم ازش میترسیدم همیشه ولی امشب انقدر ناراحت و عصبانی شدم هدیشو از دستش نگرفتم بهش دقیقا این جمله رو گفتم که : بابا یعنی واقعا نتونستی حتی ۱۰ دقیقه ی آخرم بیای؟ بعدش عصبانی شد با اینکه هیچی نگفته بودم اومد سیلی زد تو صورتم که مامانم باز اومد جلو. 

بعد حالا مامانم اومده میگه تو که باباتو میشناسی خیلی لوسی و خودخواهی، من خودخواهم که میخوام فقط یه بار تو تولدم باشه؟ یدونه عکس هم با بابام ندارم. 

الانم دستام داره میلرزه از شدت گریه هر کلمه ای که نوشتم رو دوباره باید تصحیح میکردم انقدر که گریه کردم. 

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.

چرانیومد؟کارش چیه؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظرم ببینم بقیه چی میگن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱

اللهی بگردم🥺

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
منم😂

😂🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱          🌱یا حضرت فاطمه🌱یا حضرت رقیه🌱یا امام حسین🌱یا حضرت عباس🌱یا امام رضا🌱یا امام زمان🌱اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری🌱
چرانیومد؟کارش چیه؟

تو کار تجارت ماشین و اینجور چیزا. دقیق نمیدونم. ولی مطمئنم میتونست ۱۰ دقیقه برای من وقت بذاره حداقل بعد از ۱۸ سال.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
عزیزم تولدت مبارک

ممنون 💗

2810