2777
2789
عنوان

چرا شبا دلتنگ تر میشم

221 بازدید | 7 پست

انگار میاد تو سرم یجوری میشم انقد دلم تنگ میشه میگم همه چی به جهنم فقط صداشو بشنوم از یه طرفم میگم اون تعهدی بهت نداشت خودت بهش میگفتی برو به جهنم وفادار نباش نسبتی نداریم که تعهدی نداشت ممکنه رل زده باشه الان 

اشتباهه هم رلش گنا داره هم خودش فک میکنه چقد اویزونم

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

من کاملا این شرایطو میفهمم میدونی حتی روابط سمی ادمو بیشتر دلتنگ میکنن تا روابط عادی دلیلشم اینه تو روابط عادی ما فکر میکنیم همه چیزی که میتونست باشه بود و ما همو دوست نداشتیم اما با اون آدم سمی فکر میکنیم میتونستیم رابطه ی بهتری بسازیم و خیلیییی مسائل دیگه که اگه بخوای تو چنل تلگرامم میتونی دربارشون پادکستامو بشنوی من ارشد روانشناسی‌ام اگه کمکی ازم بربیاد حتما کمکت میکنم این لینک چنل تلگراممه

mantegh_2024@

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاملا این شرایطو میفهمم میدونی حتی روابط سمی ادمو بیشتر دلتنگ میکنن تا روابط عادی دلیلشم اینه تو ...

باورت میشه تلگرام ندارم؟اولاش مجبوری پاکیدم ولی الان میخام دور باشم میدونم نصب کنم اولین ادمیه که پیام میدم حتی اگه خودمو معرفی نکنم

روبیکا داری لینک بده

دقیقا همش میگم با اون بهتر میشد اون عالی بود 

میشه باهات دردودل کنم نیاز دارم حرف بزنم مادر خودم روانشناسی خونده ولی جرئت حرف زدن ندارم

باورت میشه تلگرام ندارم؟اولاش مجبوری پاکیدم ولی الان میخام دور باشم میدونم نصب کنم اولین ادمیه که پی ...

عزیزم میفهممت چرا که نه من روبیکا ندارم متاسفانه خوشحال میشم کمکی کنم💚

عزیزم میفهممت چرا که نه من روبیکا ندارم متاسفانه خوشحال میشم کمکی کنم💚

بهت درخواست دادم خیلی وقتتو نمیگیرم فقط امشب باهام حرف بزن ۱ساعتم نمیشه