2777
2789

بچه ها من ۵ سال حامله نشدم با دارو حامله شدم ب زور . 

خوب من دلم میخواد مثلا الان ۲۰ سالم تا ین ۴۰ سالگی ۵ تا بچه بیارم چون شوهرم میخواد برامن باشه دوتا کافی 

اینم بگم من میخوام سزارین بکنم بنظرتون بده ایا امکان داره الان ک سزارین بکنم بچه اول چسبندگی بیارم و دیگ باردار نشم؟؟ چیکار کنم راهنماییم کنید خسته شدم

😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه پنج تا میخوای حتما طبیعی بیار 

البته یکی بیاری ببینی چقدر سخته خودت میری لوله هاتو میبندی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم شوهر منم ۵ تا میخواست بعد زایمان گفت ۳تا الان میگ ۲میخوام....به فک الان باش تا بعد خدا بزرگه....

سزارین نمیدونم من طبیعی بود زایمانم تو بیمارستان خصوصی همه چیز هم خوب و عالی پیش رفت

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من سزارین کردم وراضی هستم ۹ماه بعدش هم ناخواسته حامله شدم بازم سزارین شدم 

من از طبیعی بدم میاد دوس نداشتم از اونجا بخیه بخورم واین که خیلی هم خجالت میکشیدم 

حالا شماهم ببین با کدومش راحت تری زایمان برای همه مثل هم نیست

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
2810