2777
2789
عنوان

حس میکنم خیلی پستم

172 بازدید | 2 پست

با دوستام میرم بیرون میخندم... ولی بعضی وقتا فقط روزشماری میکنم که نبینمشون وقتی نیستن خوشحالم و بعضی وقتا ازشون انگار فرار میکنم 

یکی از دوستام بده دوتاشون بدن سه تاشون بدن ولی نمیشه که همه ی آدما بد باشن حتما من یه مشکلی دارم 

زیادی زودرنجم خیلییی 

بابامم خیلی زودرنجه ولی بقیه خیلی دوسش دارن ولی بعد یه مدت که توی یه دوستی میمونه فقط دنبال راه فرار از اون دوستیه 

همیشه حواسم به همه هست خسته شدم ولی هر کی هر چی از دهنش در میاد میگه خب آدم ناراحت میشه هیچکسم فهم و شعور عذرخواهی نداره حالا من همش حواسم به اینه که طرف ناراحت نشه وقتایی هم که اصلا تقصیر من نیست میرم معذرت خواهی میکنم 

خیلی وقتا دلم میخواد برم پیش روانشناس بهش بگم ولی بعدش که صبح میشه پشیمون میشم 

نتونستم یه آدم خوب پیدا کنم هر چی بوده خدا داده یعنی اگه خدا بهم یه خانواده و فامیل خوب نداده بود هیچی نداشتم از بس که بی عرضم توی همه ی آدما ویژگیای خوبشون و میبینم 

حس میکنم اینکه از بقیه فراری باشی در صورتی که از تنهایی بدت بیاد واقعا مشکل بزرگیه 

چق اخلاقت شبیه دوستمه

فقط اون رک ب بقیه میگه نمیخوام باهام دوست باشین یا باحرفاش دل بقیرومیشکنه بشدت کینه ای و زورنجه همین باعث شده دیگ رفیقی نداشته باشه

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

چق اخلاقت شبیه دوستمه فقط اون رک ب بقیه میگه نمیخوام باهام دوست باشین یا باحرفاش دل بقیرومیشکنه بشد ...

دوستت فکر میکنه بقیه مشکل دارن ولی من فکر میکنم مشکل از منه ولی خب  چیزایی که بهم برخورده را برای بقیه تعریف میکنم میگن حق داری شاید از رودروایسیه نمیدونم... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.