2777
2789

تو رو خدا اگه هست کسی دریغ نکنه کمک کنه پس فردا شب عروسی داریم هزینه آرایشگاه ندارم جاری هام میرن آرایشگاه خواهرام همه میرن من هزینه شو ندارم بهم کمک کندتا رنگ بخرم تو خونه رنگ و مش با کلاه میخوام بکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مش با کلاه می خوایی در اری؟

سخته تو خونه.

موهای خودت رنگ داره ریشه زده؟ سفیدی و... داره؟ 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خودت نمیتونی باید یکی برات دربیاره

اینکارم میتونی بکنی برو سالن برو میخوام مدل رنگ مش بشم خودشون برمیدارن بدون هزینه میدن دست شاگردشون

حس پیدا نشدنی فقط؛ حس مادریه +سختی‌های زندگی، با بچه‌هام قابل تحمله🫶
مش با کلاه می خوایی در اری؟ سخته تو خونه. موهای خودت رنگ داره ریشه زده؟ سفیدی و... داره؟

آره مش با کلا میخوام مامانم کمک میکنه آره تقریبا تا گردنم موهام مشکی از گردن به پایین زمینه قهوه ای تیره و مش ها دودی بوده حالا یه خورده تغییر کرده 

نه ۲۰ سالمه موهام سفید نیست 

اصلا نمیتونی هزژنه کنی من سالن دارم اگر خواستی با مبلغ مناسب برات انجام میدم

خب خدا خیرت بده مارک و شماره رنگو بگو خودش بگیره 

زخم زبان دردش حتی از بریدن دست با کاغذ بیشتر است. مراقب حرف هایمان باشیم :)                                      
اصلا نمیتونی هزژنه کنی من سالن دارم اگر خواستی با مبلغ مناسب برات انجام میدم

گلم من اگه هزینه سالن داشتم می‌آمدم 

هزینه شو ندارم مغازه لوازم آرایشی هم داداشم داره میخوام رنگو از اونجا بردارم 

میشه بهم بگی برای این مدل رنگی که میخوام چه شمار هایی چه رنگ هایی باید بزنم ؟