2777
2789
عنوان

سیسمونی

62 بازدید | 6 پست

شما پدر و مادرهاتون سیسمونی میدن ؟

درسته وظیفه شون نیست اما من به خواهرای دیگه ام دادن درحالیکه باهم باردار شدن و پدرم زیاد دستش تنگ نبود

اما من دقیقا ۱ ماه بعد بارداریم تمام سرمایه مون به باد رفت ماه بود حتی ۱۰۰ هزارم ته جیبمون نبود یادش میفتم اشکام میخواددبریزه اما پدرم هیچی واسم نخرید یادم نمیره مامانم منو میبرد بازار مجبورم میکرد وسیله بگیرم هیجوقت حسرتامو توی سیسمونی ها فراموش نمیکنم همش بغض داشتم که چقد بی عرضه م نمیتونم واسه دخترم هیچی بخرم حتی یه تاب ساده الان خداروهزارمرتبه شکر اوضاعمون بهتر شده ولی بازم یاد اونروزا میفتم خیلی غمگین میشم کاش اینقد بینمون فرق نمیزاشتن و منم یکم دوست داشتن 

وظیفه پدر مادر سیسمونی دادن نیس 

کاش این رسم برداشته بشه 

من یادم میاد سال 91 خواستم  بینیمو عمل کنم 

هم ضربه خورده بودهم بزرگ بود.. 900 تومن پول بابام ابنا بم ندادن

اما تو همون حین فکر سیسمونی برا خواهرم بودن 

هر چه آید به سرم باز بگویم گذرد.. وای از این عمر که با می‌گذرد می‌گذرد 

بنظرم وظیفه نیست.باردارم خودم یه چیزایی براش خریدم مامانم یه چیزایی براش خریده ولی اصلا توقع ندارم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خانوادم ۳ ماه قبل زایمانم عروسی خواهرم بود اونم ماشلا هرچی میلش میکشید میخرید خودشم تمام گرون گرون پدرمم بنده خدا دقیقا تو همین حین کارشو از دست داد داداشم تصادف کرد کلا شرایط اوکی نبود منم خودم خورده ریز و لباس اینارو تمام خریدم خانوادم ب اصرار خودشون وسیله درشتارو خریدن برامون

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
وظیفه پدر مادر سیسمونی دادن نیس  کاش این رسم برداشته بشه  من یادم میاد سال 91 خواستم&nbs ...

میدونم وظیفه نیست اما اقلا یه کمکی یا اینقد مجبورم نمیکردن خودم وسیله بخرم با وجود اینکه از شرایطم خبر داشتن 

خیلی روزای سختی بود خیلی الان شایددبتونم بخرم ولی دیگه اون حس وحال رو نداره بازم خداروشکز ولی دردش همراهمه

منم خانوادم ۳ ماه قبل زایمانم عروسی خواهرم بود اونم ماشلا هرچی میلش میکشید میخرید خودشم تمام گرون گر ...

من انتظار نداشتم اگه وضعمون مث قبل بود ولی اینبار فرق داشت خیلی توی تگنا بودیم حداقل میتونستن یکم پولدبدن ادم که همیشه شرایطش بد نمیشه شاید امتحان خدا بوده