2777
2789
نه تربیتش مشکل داره نزدیک ۴۰ سالشه من دیگه نمیتونم عوضش کنم تک پسره لوس و ننر بار اومده

معلومه‌زیاد‌از‌ شوهرت‌ خوشت‌نمیاد‌.فقط‌ داری‌ تحملش‌‌میکنی‌ با‌‌این‌اخلاقاش‌.سعی‌کن‌باهش‌حرف‌بزنی‌بارامش‌.نزاری‌خانوادش‌توزندگیت‌دخالت‌کنن‌.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معلومه‌زیاد‌از‌ شوهرت‌ خوشت‌نمیاد‌.فقط‌ داری‌ تحملش‌‌میکنی‌ با‌‌این‌اخلاقاش‌.سعی‌کن‌باهش‌حرف‌بزنی‌با ...

نه تنها ازش خوشم نمیاد بلکه حالم ازش بهم میخوره

هرچی از توهیناش تحقیراش سرکوفتاش تهدیداش بددهنیاش و ... بگم کم گفتم. زورش میگیره میره سرکار من توی خونه‌ام. میگه تو استراحت میکنی من میرم سرکار درصورتیکه من حدود ۶ ماهه پام مشکل پیدا کرده نرفتم سرکار (قبلش میرفتم) الانم که خداراشکر رو به بهبودی هستم دیگه زورم میگیره برای این آقا  هم بیرون کار کنم پول بیارم توی خونه خرج کنم، هم کارای خونه رو انجام بدم‌. ترجیح میدم توی خونه بمونم تا بیشتر حرص بخوره. ازدواج خیلی خیلی کار مزخرفیه

توکل به خدا🌿
نه تنها ازش خوشم نمیاد بلکه حالم ازش بهم میخوره هرچی از توهیناش تحقیراش سرکوفتاش تهدیداش بددهنیاش و ...

خوب‌ به‌ خانوادت‌ بگو‌ تا‌ ازت‌ حمایت‌ کنن‌.ازش‌چند‌تابچه‌داری‌.اینجوری‌ دور‌ ازجونت‌ نابود‌میشی‌ یه‌فکری‌ بکن برا‌ خودت‌ عزیزم‌.

خوب‌ به‌ خانوادت‌ بگو‌ تا‌ ازت‌ حمایت‌ کنن‌.ازش‌چند‌تابچه‌داری‌.اینجوری‌ دور‌ ازجونت‌ نابود‌میشی‌ یه ...

خانوادم میدونن و مامانم چند روزه اومده پیشم دیگه روش تو روی مامانمم باز شده امروز زنگ زدم ۱۱۰ از خونه فرار کرد بیرون خخخ

توکل به خدا🌿
خوب‌ به‌ خانوادت‌ بگو‌ تا‌ ازت‌ حمایت‌ کنن‌.ازش‌چند‌تابچه‌داری‌.اینجوری‌ دور‌ ازجونت‌ نابود‌میشی‌ یه ...

بچه ندارم. لیاقت پدر شدن نداره آخه. کلا یک ساله ازدواج کردیم

توکل به خدا🌿
خانوادم میدونن و مامانم چند روزه اومده پیشم دیگه روش تو روی مامانمم باز شده امروز زنگ زدم ۱۱۰ از خون ...

خوب‌چرا‌ ازش‌ جدانمیشی‌.شرایط‌ طلاق‌ داری‌نگفتی‌بچه‌داری‌یانه

پدرومادرت‌اوضاع‌مالیشون‌ چطوره‌.نمیتونی‌برگردی‌اونجا‌بعدازطلاق‌ شاغل‌بشی‌.مال‌کدوم‌شهری‌.البته‌اگه‌د ...

بابام فوت شده

نه نمیتونم برگردم اونجا

شاغل که باید بشم حتما ولی کار تخصصی رشته خودم کم هست متاسفانه 

توکل به خدا🌿
بابام فوت شده نه نمیتونم برگردم اونجا شاغل که باید بشم حتما ولی کار تخصصی رشته خودم کم هست متاسفان ...

خدا‌ رحمت‌ کنه‌ باباتو‌.به‌هر‌ حال‌ باید‌ برای‌ خودت‌ فکری‌ بکنی‌.تااخر‌ عمر‌ که‌نمیتونی‌ ازار‌واذیتهای‌شوهرتو‌ تحمل‌‌کنی.

خدا‌ رحمت‌ کنه‌ باباتو‌.به‌هر‌ حال‌ باید‌ برای‌ خودت‌ فکری‌ بکنی‌.تااخر‌ عمر‌ که‌نمیتونی‌ ازار‌واذیت ...

ممنون عزیز

آره همش تو فکرم

شرایط سختیه

نه نمیشه

به نظر شما بره روانپزشک درست میشه؟ آخه تربیتش اینطوریه. یعنی اینطوری یاد گرفته که بی‌احترامی کنه. حتی توی جمع با مامانش خیلی بد حرف میزنه. ادای مامانشو درمیاره و مسخرش میکنه ولی از خانوادش هیچکس هیچی بهش نمیگه. باباشم مامانشو مسخره میکنه و خیلی بد باهاش حرف میزنه 

توکل به خدا🌿
ممنون عزیز آره همش تو فکرم شرایط سختیه نه نمیشه به نظر شما بره روانپزشک درست میشه؟ آخه تربیتش ای ...

باید‌بره‌پیش‌ روانپزشک‌‌ بالینی‌ چند‌جلسه‌تا‌ اخلاق‌ورفتارش‌بهتربشه‌.به‌نظرم‌همسرت‌سادیسم‌داره‌.یعنی‌دگر‌ازاری‌داره‌.یعنی‌شخصیت‌ادمها‌براش‌مهم‌نیست‌.تحقیر‌وفحاشی‌براش‌شده‌تفریح‌.اینجور‌ادمها‌ اگه‌ به‌ روانشناس‌مراجعه‌ نکنن‌‌بدتر‌میشن‌.