2777
2789
اره درسته من مادرم خیانت میکنه پدرم با پرینت میخواست شکایت کنه تو پیاما همیشه هست که میگن فلان جا ف ...

پیامک و اسکرین شات و اینا تو دادگاه قابل قبول نیست

میتونن تکذیبش کنن

اثبات خیانت مرد غیر ممکنه چون نهایتش میگه صیغه کردم

و صیغه تو قانون ما خیانت محسوب نمیشه

{ خانم هستم }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شما بهتره کلا فکر ازدواج رو از سرت بیرون کنی . اصلا به فکر هیچ راهی نباش که امنیت داشته باشید و از مهریه نترسی . نگرد نیست . مهریه چیز ترسناکیه که حتی خود خانمها اگه جای آقایون بودن عمرا زیر بارش نمیرفتن . خیلی ترسناکه که یهو با یک امضا بری زیر  چند میلیارد بدهی که هر لحظه ممکنه ازت طلب کنن و در بهترین حالت باید تا آخر عمرت خورد خورد این بدهی رو صاف کنی. یه لحظه فکر کن....یه بدهی که یه شبه به وجود میاد و برای پرداختش ممکنه مجبور باشی تا آخر عمرت کار کنی و هر چی در میاری بدی بره ...فکر نمی کنم هیچ خانمی این نوع بدهی رو برای خودش قبول کنه . آقایون واقعا دل شیر دارن که قبول میکنن .

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
عزیزم شما بهتره کلا فکر ازدواج رو از سرت بیرون کنی . اصلا به فکر هیچ راهی نباش که امنیت داشته باشید ...

دقیقا منطقی حرف زدین، دقیقا به خاطر همینه اکثراقایون تن به ازدواج نمی دن، من خودم اگر اقا بودم، محال بود مهریه سنگین قبول کنم، ترجیحم بود مجرد بمونم تا یه شبه خودمو بدهکار کنم اونم بدهی که ریسک داره که احتمال دادنش هم هست

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو 
طبق‌فرموده‌ پیامبر‌ اکرم‌(ص)مهریه‌ زن‌اگر‌معقول‌ باشه‌‌.بیشتر‌ مهر‌وعاطفش‌تو‌ دل‌ همسرش‌ میفته‌.

مهریه من ۱۴ سکه‌ست. سر هر مسئله کوچکی که تقصیر منم نیست شوهرم میگه تو دنبال پول بودی چرا مهریه صفر قبول نکردی؟ درصورتیکه من از اول آشنايی بهش گفته بودم ۱۴ سکه. مهریه‌مم اجرا نگذاشتم حتی حرفشم نزدم‌ که مهریه میخوام. ببین مرد که زندگی‌کن نباشه آخرش زر مفت خودشو میزنه و اذیتاشم میکنه. کلا ازدواج چیز مزخرفیه اصلا معلوم نیست چیه و بعدش چی میشه

توکل به خدا🌿
مهریه من ۱۴ سکه‌ست. سر هر مسئله کوچکی که تقصیر منم نیست شوهرم میگه تو دنبال پول بودی چرا مهریه صفر ق ...

خوب‌مهریه‌ بالا‌ باعث‌شده‌.که‌اقایون‌تن‌به‌ازدواج‌ندن‌.وچه‌پسروچه‌دختر‌سن‌ازدواجشون‌بالارفته‌.اونوقت‌تن‌به‌فساد‌ میدن

خوب‌مهریه‌ بالا‌ باعث‌شده‌.که‌اقایون‌تن‌به‌ازدواج‌ندن‌.وچه‌پسروچه‌دختر‌سن‌ازدواجشون‌بالارفته‌.اونوقت ...

همون بهتر که این ازدواج‌ها نشه

همون بهتر که یه گداصفت اصلا ازدواج نکنه

توکل به خدا🌿
همون بهتر که این ازدواج‌ها نشه همون بهتر که یه گداصفت اصلا ازدواج نکنه

خوب‌همه‌مثل‌ هم‌ نیستن‌که‌.حالا‌شاید‌ همسرشما‌از‌ روی‌ عصبانیت‌حرفی‌زده‌.جوانان‌باید‌ازدواج‌اسون‌بگیرن‌‌.البته‌نه‌با‌ هرمردی‌.

خوب‌همه‌مثل‌ هم‌ نیستن‌که‌.حالا‌شاید‌ همسرشما‌از‌ روی‌ عصبانیت‌حرفی‌زده‌.جوانان‌باید‌ازدواج‌اسون‌بگی ...

اتفاقا همه مثل همن. کم و زیاد داره ولی تفاوت اساسی نداره

من که بدبین شدم کلا ولی شاید استثنا هم وجود داشته باشه

توکل به خدا🌿