2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر الفاظی که به کار بردین زنندست...!!  مهریه ضامن خوشبختی هیچکس نیست

معذرت میخوام اگه ناراحت شدین

صد در صد که مهریه ضامن خوشبختی نیست ولی یه اختیار خاطر برای زنه وگرنه اگه مرد درست باشه زن چیزی جز یه زندگی خوب نمیخواد 

شما اگه زندگیت خوب و آروم باشه و همسرت هم سرش به زندگی خودش گرم باشه حاضرین درخواست مهریه بدین؟

🤍.
ندیدی اینایی که بعد ازدواج یا از قبل ازدواج همه چی رو حتی ماشینو میزنن به اسم مامان باباهاشون؟ اونام ...

تو نگرفتی من چی میگم

قبل ازدواج

هر چی هست

مال خودشه

بعد طلاقم باز مال خودشه

من پسر  یه خونه دارم ده تا ماشین

یه دختر بیاد  تفاهم نباشه

باید جارو کنه ببر(من بی پولم مثال میزنم)

باید منطقی باشیم

چشممون هم  پول مفت نباشه

یه پسر و دختر هر چی بعد ازدواج به دست اوردن همون لحظه به اسم دو طرف...

کاربر آقا 
نه فردا بگه خوشم نمیاد ازت 

خب یکاری کن ازت خوشش بیاد 🤧🤌🏻

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
می دونم ولی قبول کنین 114تا سکه زیاده

بستگی به طرفین داره... 

شما که انقدر نگران مهریه هستین به مخارج عروسی و زندگی مشترک فکر کردین؟ 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
این راهش نیست باید دختری رو پیدا کنه که ایده ال باشه و قصد زندگی داشته باشه نه از اللن به فکر مهریه ...

منظورم این نیس 

منظورم اینه وقتی با کسی اشنا شد مطرح کنه 

ما چ کار ب زندگی بقیه داریم 

شاید کسی اصلا سکه مهر نخواد

ببین من مهریم ۵۰۰تا سکه اس و حق طلاق هم با منه ولی تا عمر دارم هیچی ازش نمیخوام چون ادمی تیستم ک ب پ ...

اگ ارزش زن به سکه نیست

چرا ۵۰۰ تا؟

خودتون رو زیر سوال نبرید

ولی در کل حرف شما درسته

کاربر آقا 
معذرت میخوام اگه ناراحت شدین صد در صد که مهریه ضامن خوشبختی نیست ولی یه اختیار خاطر برای زنه وگرنه ...

عزیزی🤍

قطعا خیر... 

حرفتون درسته🌱

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

من با انتخاب خودم حقوقم را دارم و ٥ سکه به عنوان مهریه. ٥ سکه هم چون عاقد گفتند، بدوم مهریه نمیشه عقد کرد، وگرنه کلا مخالف مهریه هستم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم