2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گرفتن روزه برا همه واجبه،اگر در اثر ضعف و لاغری زیاد نتونست تحمل کنه میتونه در ادامه روزه رو بشکنه ولی نمیتونه از اول نگیره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

ربطی نداره افطار و سحر کامل غذا بخور اضافه هم میکنی

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

روزه به لاغری یا چاقی ربطی نداره (‌قرص اگه روزانه یکی هست میشه بعد افطارمصرف بشه)

اما اگر روزه برای سلامتی مضر باشه چه برای چاق چه برای لاغر گرفتنش نه تنها ثواب نداره بلکه حرام هم هست 

این تشخیصش با خودتونه و مسئولیت شرعیش هم با خودتون ولی برای راهنمایی بیشتر میتونین با ۰۹۶۴۰ هم تماس بگیرین 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....