2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐اون بدبخت چی؟والا الان حس میکنم تو رابطه ای صرفا وقتی نتونسته اعتمادتو جلب کنه به کسی دیگه ای فکر ...

عزیزم تو هیچ رابطه ای نیستم یعنی با هیچ کس دوست نبودم،من خودم کسی به من پیام داد ردش کردم چون قصد خوبی نداشت من کلا در باره آینده پرسیدم 

تا ۲ وعده دیگه ممکنه ۲ روز یا ۲ ساعت یا ۲ هفته یا مثلا ۱۲ یا ۲۲ ماه ولی حس میکنم زود درت میاره از بل ...

منو نگفتی گلم،،کراشم پیام میده؟همو میبینیم؟

قرارربود فرصت بشه پیام بده اونوهفته مطبش

برم،صحبت کنم،،اوندهفته کار داشت بیمارستان،باید قبل

ویزیت باشه

آره حسم مثبته در میاره ایشالا تا آخر ماه

مرسی عزیزم حس ششمت واقعا قویه ممنون

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
عزیزم تو هیچ رابطه ای نیستم 

رابطه منظورم دوستی صحبت با یه شخص جنس مخالف

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
انشالله همینطور باشه مجازی پیشنهاد میده یا حضوری گل من🥺

حسم میگه حضوری 

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
منو نگفتی گلم،،کراشم پیام میده؟همو میبینیم؟ قرارربود فرصت بشه پیام بده اونوهفته مطبش برم،صحبت کنم، ...

یه سوال شما قبلا کسی به اسم امیر تو زندگیتون نبوده یا مثلا دوستش نداشتید؟

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)