2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی میاد جلو؟ پیجمو داره؟چکم میکنه؟🥺

عزیزم توی همین هفته یا هفته بعد بهت پیشنهاد میده

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
ازت دوره نه ؟اخه حس میکنم زیاد بهت دسترسی نداره که نشون بده علاقشو حالا نمیدونم شهریه یا استانی ازت ...

حس می کنی من در نهایت چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنم و مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

تا ۲ وعده دیگه ممکنه ۲ روز یا ۲ ساعت یا ۲ هفته یا مثلا ۱۲ یا ۲۲ ماه ولی حس میکنم زود درت میاره از بل ...

یه سوال آیا من را بدوست اگه بدوست آیا رسیدین هست؟

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)
حس می کنی من در نهایت چه زمانی و با چه کسی ازدواج می کنم و مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟مرسی عزیزم

😐اون بدبخت چی؟والا الان حس میکنم تو رابطه ای صرفا وقتی نتونسته اعتمادتو جلب کنه به کسی دیگه ای فکر میکنی:/؟

اوه سلام نمیدونم کی هستی اما اگه حالت خوب نیست یه صلوات برای شهید مصطفی صدرزاده بفرست(حتی اگه بهش اعتقاد نداری🎈)