2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متاسفانه آشنایه، فک نکنم خبر داشته باشن تو میدونی ،دخترم مطلقه به احتمال ۸۰ درصد ،توام اونو میشناسی

دخترعمه من بهشون شک دارم پس شکم درست بوده  طلسم میکنه بین من وهمسرم همسرم بیشتراون دوست داره یادختره

عزیزم خدا عزیزانت رو برات حفظ کنه یه سوال دیگه هم داشتم 2 تا دختر دارم دوست دارم بدونم سومین بچم ج ...

اره باردار میشی ،احتمالا ۱یا۲سال دیگه ،پسر گوگولی انشالله همیشه کنار بچه هات خوش و شاد باشی 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
کارتو دوست داری مگه نه؟

کاری که الان انجام میدم آنلاین هست

حقوقش هم کمه هم بهتر از هیچی هست. شاید در اینده عذرم رو بخوان و باهام کار نکنند

ولی خوبیش اینه که پیش بچه ام هستم

توی کارم میشه پیشرفت کرد اما من فعلا شرایطش برام جور نشده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
حسم عزیزم توی این جور موقعیت ها خوب قویی    

آفرین 

اما نه چشماش خوشکله نه آدم احساساتی من فقط میخوام برگرده یه چند تا حرف بزارم رو دلش بره که برنگرده دلم خنک بشه هر چند که فقط مجازی بود 

دخترعمه من بهشون شک دارم پس شکم درست بوده  طلسم میکنه بین من وهمسرم همسرم بیشتراون دوست داره یا ...

احتمالش هست عزیزم ،بیشتر دختره به همسرت نخ داده

آفرین  اما نه چشماش خوشکله نه آدم احساساتی من فقط میخوام برگرده یه چند تا حرف بزارم ر ...

خخخ امید وارم که برگرده   

احتمالش هست عزیزم ،بیشتر دختره به همسرت نخ داده

گلم قربونت بشم زحمت برام زیادکشیدی به نظرت طلاق بگیرم بهتره تاازخیانت هاش راحت بشم یادرست میشه این میترسم انواع مریضی ازش بگیرم