2777
2789
یه پسر بچه دبیرستانی هم دوست دخترش رو واسه اولین بار می‌بره کافه مهمونش میکنم ولی این دوستمون انگار ...

من و این آقا کم تر از یک ماهی میشه که مجازی صحبت میکنیم کاملا محترمانه.من عکس اون ودیدم تو پیجش گذاشته اما اون منو ندیده چون من هیچ عکسی از خودم تو پروفایل و پیجم نزاشتم.تون درخواست عکس کرد که منو ببینه منم گفتم عکس نمیفرستم حضوری میام که منو ببینی.اون میگه من باید شما رو کامل بشناسم که چت بکنم چرا عکس خودتو نمیفرستی چرا مرموزی و از این حرفا.منم گفتم چاره چیه اونم گفت اگه خواستی بیا ببینمت تا نبینمت چت نمیکنم باید بشناسم 

من 33.اگه بالغانه رفتار کنه باید چیکار میکرد

ببین میخت رو از اول محکم بکوب 

سرسخت باش 

این داداشمون اصلا حال ندارم یه توکه پا واسه دیدن چهره ات تا یه جا بیاد 

مثلاً یه مرد بالغ باید قاطع باشه 

واسه کسی که قرار ببینتش احترام قائل باشه 

هوش هیجانی خوبی داشته باشه ولی این پسره انگار هنوز نمیدونه باید چطوری رفتار کنه 

فقط می خواد تو رو ببینه به بهانه ای از سرش باز کنه یا اگه از تو خوشش اومد یه مدت تو رو دنبال خودش بکشونه بعد ولت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=330492185]کارش چیه؟ نکنه هنرمنده؟[/QUOTE مدیر آموزشگاهه.موزیسین هم هست

باید همون اول که بهت گفت عکس بده می‌دادی ولی حالا که ندادی عکست رو بزار پروفایل یا اگه میخوای حضوری ببینتت عیبی نداره فقط کاش باهاش بیرون محل کار قرار میزاشتی ولی حالا که خودت گفتی میری دیدنش خیلی مراقب باش 

اون که تو رو ندیده سعی کن رفتارش رو اونجا زیر نظر داشته باشی به عنوان یه هنرجو هم برو که اول محیطش رو ببینی تا مطمئن بشی 

لوکیشن هم برای یکی بفرست