2777
2789
عنوان

هرکی از لیزر زگیل تناسلی گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 49 پست
عزیزم من سه تا مرکز رفتم برای لیزر که هرسه رولی وبا ژل بود مرکز اول فقط صورتم با پشت لبم بود که یادم ...

تمام این مراکز قطعا سلفوت کشیدن وراه انتقال نداره 

این ویروس فقط از تماس جنسی هست 

اگر‌مطمن هستی که زگیل تناسلی 

بی شک از همسرتون گرفتید 

تو مردا اکثرن بدون علامت هست و ممکن از قدیم ویروس تو بدنش مونده باشه 

چون سیسنم ایمنی بدن الان ضعیف شده الان گرفتی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب دادم عزیزم

اول ازهمه استرس باعث شدید تر شدن میشه 

خوب که واکسن گارداسیل بزنی هزینه بالای داره و تو سه دوز هست 

حتما متخصص پوست برو زنان ماما نه 

بهت راه فربز ولیرز پیشتهاد میده که قالب برگشت دارن 

ی راه استفاده از محلول هست پدوفنین بنزون ۱۵ درصد 

ک خود دکتر باید بنوبسه

سبزیجات فلفل دلمه افزایش بده 

ححتما قرص سلنیوم مصرف کن 

قرص متخص سیستم ایمنی بدن حتما بخور

تمام این مراکز قطعا سلفوت کشیدن وراه انتقال نداره  این ویروس فقط از تماس جنسی هست  اگر‌م ...

عزیزم هیچ زگیلی رو بدنمون نیست ..من نگران لیزرم‌ فقط چون حس میکنم یه دور سلفون کشیدن ممکنه یذره پاره شه ویروسه بچسبه بهم یااینکه توجه نکردم سلفون کشیدن همشون یا نه.به اون مراکز زنگ زدم فقط خندیدن و گفتن سلفون رنگ سفید ولیزر سوراخش نمیکنه فقط مو که مشکیه میسوزونه نمیدونم چقدر راست گفتن 

گلم قطع به یقین بهت میگم که استخر و لیزر و اینا احتمالات هستن یعنی از این طریق گرفتن صفر نیست ولی خی ...

به دکتر پوست شهرمون پیام دادم گفت بیا واکسنشو بزن هم خودت هم شوهرت ممکنه منتقل بشه بالیزر درحالیکه لیزر مرکز خودش بود...۱۲.۶۰گفت هزینه واکسنه

سلام واحترام  از لیزر امکانش بسیار کمه که زگیل از لیزر انتقال پیدا کنه  ضمن اینکه بوسیدن ...

ممنونم واقعا دیگه نمیدونم چیکارکنم بچه از دهنی ما بخوره چی چون گاهی حواسم نمیشه و با قاشق دهنی ما غذا میخوره

اگه یک ماه از لیزر بگذره آزمایش نشون میده؟

شاید ناراحت بشی 

ولی هزینه ازمایش لطفا مشاوره بروتا از شر وسواس فکری نجات پیدا کنی 

شما فقط دچاز وسواس و نشخوار ذهنی هستید همین 

همه دارن میگن جیزی نیست تو میگی هست 

به دکتر پوست شهرمون پیام دادم گفت بیا واکسنشو بزن هم خودت هم شوهرت ممکنه منتقل بشه بالیزر درحالیکه ل ...

اگر مولتی پارتنر بودن همسرتون حتما واکسن رو بزنید.یا اگر مطمئن نیستید از این قضیه.ولی واسه ی کسی که تنها با یک نفر رابطه داره نیازی نیست واکسن.قیمتش رو خودتون ببینید.بخصوص اینکه از طریق واسطه میتونید بزنید وبه راحتی توی داروخانه دردسترس نیست پس باید ترقیب صورت بگیره دیگه🤷🏻‍♀️ ولی بازم میگم تعدد روابط یکی از نشانه هایی هستش که حتما باید واکسن زده بشه

کار خوبه خدا درست کنه💫