2777
2789
عنوان

هرکی از لیزر زگیل تناسلی گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1415 بازدید | 49 پست
احتمال گرفتن زگیل از این طریق نزدیک به صفر هست 

اگه از استخر باشه ک بچه ها باید پراز زگیل باشن🤐😂😂😂

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

سلام واحترام 

از لیزر امکانش بسیار کمه که زگیل از لیزر انتقال پیدا کنه 

ضمن اینکه بوسیدن و حمام بردن بچه باعث بیماری ش نمیشه 

بوسیدنی باعث انتقال زگیل میشه که لب گرفتن باشه و زبان دو طرف هم بهم برخورد کنه 

الکی استرس به جون خودتون نندازید 

ضمن اینکه تو سایت دکتر زعیمی  ما مطالب علمی و درست در مورد زگیل تناسلی گذاشتیم میتونین لینک و نمیذاره بذارم اینجام 

تو گوگل سرچ کنین "زگیل تناسلی مرکز دکتر زعیمی" برید مطالب رو بخونین اگر هم سوالی داشتید زیر مطالب کامنت کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از استخر باشه ک بچه ها باید پراز زگیل باشن🤐😂😂😂

بله دقیقا من قبلا چون برای آموزش شنا و دوره های غریق نجاتی باید یک استخر دولتی شلوغ به صورت هر روز  میرفتم نگران بودم کلی تحقیق کردم در اینمورد که دیذم تقریبا احتمالش نزدیک به صفر هست یعنی به این صورت که یکنفر که زگیل داره لب استخر کاملا لخت بشینه بعد منم بلافاصله برم و تو اون نقطه به صورت کاملا برهنه و بدون مایو بشینم

اونجوری احتمال داره زگیل بگیرم 

خوب کی کاملا برهنه میره استخر؟

بله دقیقا من قبلا چون برای آموزش شنا و دوره های غریق نجاتی باید یک استخر دولتی شلوغ به صورت هر روز & ...

🤣🤣🤣🤣🤣دقیقا همینجوره احتمالش انقد کمه ک ادم خندش میگیره

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

ببین زگیل یه نوع ویروسه ویروس هم جایی غیر از بدن موجود زنده خیلی نمیتونه دووم بیاره برا همین احتمال سرایتش از طریق استخر و لیزرو ... خیلی پایینتره .مثلا موقع لیزر دقیقا فرد قبل شما باید زگیل داشته باشه و مرکز و کلینیکی که میرید بهداشت رو رعایت نکرده باشه و چند دقیقه بعد اون ویروس بیاد سمت شما که این احتمالش خیلی کمه

من میرم سلفون میکشه روش .زیرانداز وژیلت و حوله هم جدا خودمون میبریم  با تعویض سلفون دیگ منتقل ...

سلفون رو یه دور می‌کشید یعنی احتمال پاره شدنش نیست؟

ببن اول اروم باش تا بهت بگم  دستگاهی که رفتی ژلی بود؟  سلفون کشیده بود رو دستگاه؟  ...

عزیزم من سه تا مرکز رفتم برای لیزر که هرسه رولی وبا ژل بود مرکز اول فقط صورتم با پشت لبم بود که یادم نمیاد سلفون بکشه واسه همین اونجا نرفتم دیگه...مرکز دوم تو جشنواره بود وتازه راه انداخته بودنش.که اونجاهم۲بار رفتم بیکینی وصورت یادم نیست سلفون کشید یا نه ...اونم رولی بودچون تازه کار بوددیگه نرفتم اونجاام...مرکز سوم زیرانداز مینداخت وسلفون هم می‌کشید فقط یه دور ....ضدعفونی ام نمیزد ...