2777
2789
عنوان

هرکی از لیزر زگیل تناسلی گرفته بیاد

1394 بازدید | 49 پست

دیگه دارم سکته میکنم همش توگوشی در مورد زگیل میخونم دیگه رسما دیونه شدم کارم شب و روز گریست.....من نمیدونستم با لیزر زگیل منتقل میشه عمرا اگه میرفتم....چیکار کنم کلی بچهامو بوس کردم .حموم بردم تو این مدت یعنی بهشون منتقل میشه؟؟؟ 

من میرم سلفون میکشه روش .زیرانداز وژیلت و حوله هم جدا خودمون میبریم 

با تعویض سلفون دیگ منتقل نمیشه ک

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زگیل کجا بود زگیل فقط اون زنایی ک شوهرشون روابط متعدد جنسی  داره میگیرن اکثرا

حال من حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره …

گلم قطع به یقین بهت میگم که استخر و لیزر و اینا احتمالات هستن یعنی از این طریق گرفتن صفر نیست ولی خیلییییی پایینه و خب حواس ادم باید باشه.عامل اصلیش رابطه ی جنسی هستش.من کادر درمان هستم با چنتا  از پزشک ها صحبت میکردم میگفتن به پزشک نحوه ی ابتلا ارتباطی نداره و ما نمیتونیم تجسس کنیم توی زندگی مردم م مشکل ایجاد کنیم،کار ما درمان هستش واسه همین وقتی شخصی میاد و میبینیم زگیل هستش میگیم احتمال اینجور جاها هم هست ولی اصلی ترین و جدی ترین راه رابطه هستش.

کار خوبه خدا درست کنه💫

همش از عدم اگاهی شما هست ببخشید اینجوری میگم!! مگه شما دستگاه لیزر کردی تو حلقت که از بوس منتقل شه

بعدم انتقال از لیزر نادر هست اونم اگر سری مشترک باشه اگر رعایت شه اصول منتقل نمیشع

چرا قبل استرس یکم تحقیق نمیکنی

نه از لیزر استخر دستشویی عموم منتقل میشه 

اصلا اینطور نیس اینارو گفتن ک زندگیا ازهم نپاشه ابروشون نره 

وقتی ۹۹درصد رابطه جنسیه دیگ خودت تا تهش برو