2777
2789
عنوان

بهترین دندانپزشکی با بیهوشی

154 بازدید | 16 پست

مامانا اگه مثله من بچه ی کوچیک با دندون خراب دارید که میترسه از دندونپزشکی و این براتون یه دغدغست ببرید پیش دکتر سید احمد موسوی که متخصص دندانپزشکی کودکان هستن و با یه بیهوشی کوچیک و سطحی خیلی راحت همه ی دندونارو تو یه جلسه درست میکنن و خیالتون راحت میشه از بابت دندوناشون، هم کارشون عالیه و هم انصافشون و مطبشون هم اصفهان اول خ محتشم کاشانی رو به روی پارکینگ هست 

دختر منم قرار بود بیهوش بشه و بعد دندان‌هایش رو درست کنند ولی آخرش پیش یه خانم دکتر بردم که خیلی مهربون بود و برا بچه وقت گذاشت و بدون بیهوشی در چند جلسه درست کرد. دخترم سه ساله بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین دکتر موسوی خیلی مهربونن و نود درصد مواقع بدون بیهوشی انجام میدن ولی اگر بچتون مثله بچه ی من به هیچ صراطی مستقیم نباشه واقعا جونتون با بیهوشی راحت میشه من تو اقواممون متخصص بیهوشی داشتیم ایشون دکتر احمد موسویو بهم معرفی کردن و کاملا هم برام توضیح دادن که هیچ ضرری هم نداره و بعد که مراجعه کردیم به دکتر موسوی ایشونم همینو گفتن و دیگه با خیال راحت انجام دادیم پیششون که خداییش دستشونم عالی بود و بچه بعدش نه درد داشت نه عفونت و راحتم غذاشو خورد

خدا خیرت بده ممنون ک گفتی  من چندروزه دنبال دکتری میگردم برای دخترم ۳سالشه

خواهش میکنم عزیزم اره خودمم اینقد این قضیه برام دغدغه شده بود گفتم بیام بگم که یع چیزی که چهار پنج ماه درگیرش بودم و استرسشو داشتم و واقعا معضل شده بود به راحتی حل شد و واقعا هم کارشون عالی بود

خواهش میکنم عزیزم اره خودمم اینقد این قضیه برام دغدغه شده بود گفتم بیام بگم که یع چیزی که چهار پنج م ...

خداروشکر

دخترم ۳سالشه ۱۰روزه پیش گف دندونم و گریع گریه چندروزی دارو دادمش اروم شده

شوهرم میگه بیهوشی قبول نمیکنم 

مونده بودم چکار کنم

خداروشکر دخترم ۳سالشه ۱۰روزه پیش گف دندونم و گریع گریه چندروزی دارو دادمش اروم شده شوهرم میگه بیهو ...

اخه چرا قبول نمیکنن پس بچه چقدر زجر بکشه مثلا شما اپاندیس بچه خدای نکرده بترکه یا لوزه هاش عفونت کنه بیهوشش نمیکنید ؟ اینم همونه ، گناه دارن بچه ها اختیارشون افتاده دست ماها، البته درک میکنم منم اولش میترسیدم ولی بعد تحقیق کردم که گفتمم فامیلمون متخصص بیهوشیه اون دکتر موسویو پیشنهاد داد گفت اصلا هم نگران نباش عارضه و ضرری نداره رفتم کلا یک ساعت کمتر بیهوش بود و بعدم راحت و خوب غذاشو خورد دردم نکشید ، ولی خوب هرجایی نبرید جای مطمئن ببرید این دکتر موسوی که اول محتشم کاشانی روبه رو پارکینگ بود که عالی بود

اره واقعا خیلی سخته ممنون ک اطلاع دادی حتما میبرمش 

خواهش میکنم عزیزم اره چون خودمم گذروندم این روزارو‌ میدونم درد بچه چقدر سخته و من چقدرم افسوس خوردم که راه حل به این آسونیو خوبی داشته و من خبر نداشتم الکی چهار پنج ماه بچم عذاب کشیدو‌چقدر اذیت شد تو این دندونپزشکیا . 

دکتر سید احمد موسوی واقعا کارشون خوبه منم تجربه ی مشابه شما داشتم البته من این شانسو داشتم که برا بچه بزرگم پیش ایشون میرفتم و باهاشون آشنا بودم که دندوناشو بدون بیهوشی با بازی و توضیح دادن وسایل درست کرد که بچم اصلا نمیترسید و راحت بودیم ولی بچه کوچیکمو مسافرت بودیم دندونش درد گرفت بردیمش یه کلینیک بچه رو ترسوندن دیگه اصلا همکاری نکرد که نهایتا همین دکتر موسوی بیهوشش کرد و خیلی راحت وخوب همه دندوناشو یه جلسه ای درست کرد و بچم راحت شد 

دکتر سید احمد موسوی واقعا کارشون خوبه منم تجربه ی مشابه شما داشتم البته من این شانسو داشتم که برا بچ ...

سلام خانم وقتتون بخیر ‌..ببخشید تو چه کلینیکی دندون رو با بیهوشی درست می کنند؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد