2777
2789
عنوان

قهر با خانواده شوهر

259 بازدید | 11 پست

بچه ها شوهرم با خانوادم یکسال و نیم قهره عید پارسال هم نرفتیم البته مقصر خانوادم مقصر بودن منم خوشم نمیاد زیاد رفت و آمد کنم اما من با خانوادش یکسال دعوا کردیم با خاهر بزرگ اش در حد کتک کاری با مادرشوهرم هم مامانم فوش داد اما پدرشوهرم به من فوش داد دیگ کلا همشون باهام قهر کردن تو یه ساختمون زندگی میکنیم شوهرم با کلی اصرار بعد یکسال گفت باید بیای خونشون منم مجبور شدم رفتم اما بهم اصلا نه بی احترامی شد نه اتفاقی افتاد اما رفتار مث قبل نمیشه اینم بگم من تو راه پله میدیدمشون تا قبل از این سلام علیک نمیکردم دیشب هم ب زور برد شب نشینی مادرشوهرم سریع غذا اورد مادرشوهرم زن مهربونیه بنظرتون من چیکار کنم ک مثل قبل بشه اینم بگم من مهربونی و توجه و کمکی ک از خانواده همسرم دیدم از پدرو مادر خودم ندیدم میخام باهاشون مثل قبل صمیمی شم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفامه حرمتا که شکسته بشه به راحتی درست نمیشه باید بزاری زمان بگذره کم کم کدورت کم رنگ میشه بجاش میتونین بیشتر روی برخوردتون دقت کنین اگرم از طرف اونا مشکلی هست شما بگذرین تا دیدشون نسبت به شما تغییر کنه

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
متاسفامه حرمتا که شکسته بشه به راحتی درست نمیشه باید بزاری زمان بگذره کم کم کدورت کم رنگ میشه بجاش م ...

دقیقا من بخاطر سنی ک دارم مامانش نصیحت میکرد ناراحت میشدم میومدم به شوهرم دعوا اونم میرفت پایین با مادرش دعوا الان ولی میگم اون زندگی منو دوستدداشت ک اونجوری میگفت مثلا میگفت بگو ببرت هفته ای بیرون همه چیو به من میگفت انگار دخترشم خداوکیلی زحمتم هم زیاد کشیده دکتر رفتن بیرون رفتن خونه تکونی خونه هم ک بهمون داده تو ماشین خریدن کمک مالی طلا خریدن برام 

دقیقا من بخاطر سنی ک دارم مامانش نصیحت میکرد ناراحت میشدم میومدم به شوهرم دعوا اونم میرفت پایین با م ...

باید زمان بگذره اونام ببینن برخورد شما تغییرکرده وعاقلتر شدین دلخوری هاشون کم رنگ میشه فقط کافیه روخودت کار کنی سرهرچیز دیگه جبهه نگیری ازت کاری خواستن انجام بدی بیشتر بهشون سر بزنی واحترام نگه داری بااینکارا خودش کم کم درست میشه مطمئنا مادرشوهرتم میخواد که حلش کنه که دیشب سریعا براتون غذا اورده ومهمانداری کرده

باید زمان بگذره اونام ببینن برخورد شما تغییرکرده وعاقلتر شدین دلخوری هاشون کم رنگ میشه فقط کافیه روخ ...

اره همش به شوهرم میگ بازنت بیا اینجا تنها نیا با ملیکا بیا یا همش غذا میده خونه ما حواسش بهمون خیلی هست من با بچه بازی خرابش کردم واقعا ناراحتم هر مشکلی میشه برامون سریع حل میکنه خانواده خودم فقط فکر خودشونن فقط ابرومو بردن

اره همش به شوهرم میگ بازنت بیا اینجا تنها نیا با ملیکا بیا یا همش غذا میده خونه ما حواسش بهمون خیلی ...

اشکالی نداره همه میتونن اشتباه کن شماهم سنت کم بوده تجربه نداشتی متاسفانه خانواده ها خیلی وقتا میان ابرو رو بردارن چشمم کور میکنن منم چوب غرورودخالت خانوادمو خوردم خودمون با عاقل باشیم هرکار میکنیم روش فکرکنیم میتونی رابطتو درست کنی از مادرشوهرت شروع کن که خودشم دلش باهاته تونستی باهاش دردودل کن بگو بخاطر اشتباهات پشیمونی بعدش برو سراغ احترام وتحویل گرفتن پدرشوهر همین دونفر که طرفت باشن برات بسه دخترشونم خودش خواست کم کم میاد سمتت اخه من فکرمیکنم ادم باخواهرشوهر سنگین باشه بهتره تا زیادی صمیمی اصل پدرومادر طرفن وخودش.چقدر بااین کارات حس شوهرت بهت قوی تر میشه زندگیت شیرین تر میشه وقتی ببینه باپدرومادرش مثل دختر خودشونی

اشکالی نداره همه میتونن اشتباه کن شماهم سنت کم بوده تجربه نداشتی متاسفانه خانواده ها خیلی وقتا میان ...

دقیقا من و پدر و مادر شوهرم خوبیم اما اون همیشه خودشو میندازه دخالت میکنه فتنه بیار من به شوهرم گفتم بمیرمم نمیخام دیگ ببینمش شوهرم خوشحال ک با مادرش اینا آشتی کردیم 

اشکالی نداره همه میتونن اشتباه کن شماهم سنت کم بوده تجربه نداشتی متاسفانه خانواده ها خیلی وقتا میان ...

شاید الان اینکارا از نظرت زیاده روی بیاد اما من فکرمیکنم وقتی پدرومادر طرف برامون از خانواده خودمون بیشتر زحمت میکشن دل میسوزونن حقشونه ماهم هواشونو داشته باشیم اونم تو این دوره که هرکسی بفکرخودشه دیگه کمتر کسی میاد جوش زندگی بچشو بخوره وبراش کاری بکنه همه گرفتار اعمال خودشون شدن

دقیقا من و پدر و مادر شوهرم خوبیم اما اون همیشه خودشو میندازه دخالت میکنه فتنه بیار من به شوهرم گفتم ...

اره متاسفانه خواهرشوهرا ((بعضیاشون)) رو ببینن جفت پا وسط زندگی بقیه هستن شما سرسنگین باش بهش رو نده اگرم سمتت اومد فاصله رو حفظ کن از خوشرویی سؤ استفاده نکنه بی احترامی نکن ولی پررو هم نشه