2777
2789
خوشبحالت

ببین یادمه یه مدت ول کردم باز برگشت😑 

الان مثلا خیلی از اطرافیانم اضافه وزن دارن تو بگو یه دونه جوش یا چه بدونم همین تنبلی تخمدان اصلا هیچی به هیچی

من خودم یعنی یه پکیج کاملم هرچی چیز مضخرفه من دارم

به کسایی که سلامتن همیشه غبطه میخورم🥲

من انجام دادم نشد

والا من انجام دادم همراه عرق انیسون فراسیون قرص اووبوست 

بعد یه چیز سیاه از داروخانه خریدم به تورکی میشه مولچزیا فارسی نمیدونم چیه از اونم میخوردم سایت بزنی میاره 

توکل بر خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قندیجات و فست فود ترک کن من شنیدم دم کرده تخم هویج هم خوبه آش رشته هم بخور نوش جونت جای منم خالی کن

قربونت بشم الهی مرسی ببخشیدا اگر یه موقع گفتم دلت خاس من خودم هوسی شدم هر کی اسم غذا میاره دلم میخاد حتی غذایی ک قبلا ازش متنفر بودم 😂

کجاها انجام میدن

عزیزم سر بطری بگیر پنبه یه کوچولو گلوله کن بعد ب الکل اغشتش کن بزا تو سر بطری بعد اینو بزا جاییک میخوای بادکش انجام بدی فندک بزن اتیشش ک روشن شد سریع یه فنجون بزا روش،هر چ پنبت بزرگتر باشه طبعن اتیش شعلش بیشتره و بیشتر مکش داره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
خیلی به خودت سخت میگیری اینجوری خسته میشی ولش میکنی

بخدا هر چی میخام بخورم عذاب وجدان دارم نمیدونم چی بخورم یکماه فقط دارم تخم مرغ ابپز و نیمرو میخورم ی شب مهمونی بودم برنج خوردم با خورشت نمیدونم چی بخورم همه چی مضرره

میشه بگی شام و ناهار چی میخوردی من واقعا یکسره گشنمه لاغرم هستم ضعف دارم با اینکه اجیل زیاد میخورم خ ...

من مثلا صبحانه نون جو با پنیر تبریز می‌خوردم 

یا سیب زمینی کبابی با پنیر 

عدسی 

تخم مرغ آب پز متنفرم ولی مجبوری با گوجه و اینا می‌خوردم قابل تحمل شه 

چایی مو با کشمش یا خرما میخوردم 

ناهار هم تن ماهی یا جوجه کباب یا سینه مرغ آب پز یا کباب کوبیده یا خوراک لوبیا چیتی اش 

شامم بیشتر سوپ فرنی یا سالاد یا ذرت و قارچ آب پز میکردم با ادویه  و اینا 

میان وعده هم میوه و نخود چی کشمش یا مثلا بعضی اوقاتم شیرموز درست میکردم بجای شکر هم شیره خرما میزدم یا عصر شیر با خرما میخوردم 

تغذیه خاصی نبود واقعا فقط میگم که من قند رو حذف کردم و روغن هم استفاده نمی‌کردم خیلی 

من مثلا صبحانه نون جو با پنیر تبریز می‌خوردم  یا سیب زمینی کبابی با پنیر  عدسی  تخ ...

خیلی ممنون من خیلی به خودم دارم سخت میگیرم انگاری معدم داره داغون میشه غذا درست و حسابی نمیخورم 

2810