2777
2789

من هر سری میرم با شوهرم مسافرت یبارم بهم زنگ نمیزنه که هیچ ....!!! به شوهرم همشششش زنگ میزنه بعد یبارم نمیپرسه حال خانمت خوبه یا نه اصلا و به هیچ وجه!😐

حالا ۴ روزه رفتی جایی من یبار رفت زنگ زدم یبارم اونجا بود اون روز داشت با شوهرم حرف میزد گوشی رو ایفون بود گف زنت یبارم زنگ نزد حال مارو بپرسه انقد بهم برخورددددد

از ادم همیشه توقع داره خب مگه خودش زنگ میزنه؟

اصلا مغزم مادرشوهرو اینارو نمیکشه اصلا

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا همون جا نگفتی مامان من فلان روز زنگ زدم که بهت که ضایع شه

گفتم منظورش این بود که فقط یبار زنگ زده😐

به سمت بیکران و فراتر از آن...🧸💚                                            پیله ات را بگشا تو به اندازه پروانه شدن زیبایی🦋🤸‍♀️🌱                  حتی معجزات هم کمی زمان میبرند....🌈✨
چه پرروعه 

خیلی😐🤦‍♀️