2777
2789
عنوان

تو ایتا پولمو خوردن چ کار کنم ؟؟؟

99 بازدید | 10 پست

۲۱۰ گوشواره سفارش دادم 

۱۰ روز کاری نیومد

گفتن ۵ روز بعدش نیومد پولتو برمیگردونیم

الان هر چقد پیام میدم سین نمیکنه جواب نمیده بیشور

الان چ کار کنم تا ساعت ۱ پول لازم دارم 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
آخه ایتا هم شد خرید حتی از اینستا هم نباید بخرین تنها جایی که به نظرم خرید اینترنتی دیگه میخواین بکن ...

من همیشه از اینستا خرید میکنم کلا باید خرید انلاینو بلد باشی ..‌ باید بتونی تشخیص بدی چ پیجی معتبره کدوم نیست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ایتا هم شد خرید حتی از اینستا هم نباید بخرین تنها جایی که به نظرم خرید اینترنتی دیگه میخواین بکن ...

خاله ی من از ایتا خرید کرد بلوز شلوار سایز ۵۰

بعد براش یه چیزی فرستادن که الان بازور تن دختر ۱۱سالش میره😂😂😂

تازه اونم کوتاهه شلوارش براش طفلک

ایتاام مثل دیج ی کالا ایرانیه چ فرقی 

من اسفند سفارش دادم تازه دیروز رسیده 

صبر کن شلوغه میرسه

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
من اسفند سفارش دادم تازه دیروز رسیده  صبر کن شلوغه میرسه

واقعااا 

ینی چون شلوغه نرسید ؟

اخه گفتن ده روز کاری الان نزدیک ۲۰ روزه نیومده

واقعااا  ینی چون شلوغه نرسید ؟ اخه گفتن ده روز کاری الان نزدیک ۲۰ روزه نیومده

برا من ۱۸ روز طول کشید تا رسید

نمیدونم گلم بهشون پیام بده بگو کد رهگیری بدین 

تو رووووو خدااااا کتاب بخونید مسواک بزنید****بی‌نهایت زندگی رو دوست دارم و می‌خوام تا جایی که می‌شه زندگی کنم. کاش هر چی خاک اموات شما هست بقای عمر من باشه.این فیلم را به عقب برگردان آن قدر که پالتوی پوست پشت ویترین، پلنگی شود که می دود در دشت های دور، آن قدر که عصاها پیاده به جنگل برگردند و پرندگان دوباره بر زمین.نه!به عقب تر برگرد. بگذار خدا دوباره دست هایش را بشوید در آینه بنگرد؛ شاید تصمیم دیگری گرفت.-گروس عبدالملکیان
واقعااا  ینی چون شلوغه نرسید ؟ اخه گفتن ده روز کاری الان نزدیک ۲۰ روزه نیومده

ببخشید بهمن رو گفتم اسفند