2777
2789
من خودم عروس ترکام واقعا خوبن مادرشوهرا فقط یکم کرمکی میشن مرداشون عالین

خودتون ترکین ؟میگن باید جهاز اینا خیلی خوب بیاری درسته ؟ میگن پولدارن اونا درسته و اینکه مشکل اصلی زبانشونه که بلد نیستم 

خودتون ترکین ؟میگن باید جهاز اینا خیلی خوب بیاری درسته ؟ میگن پولدارن اونا درسته و اینکه مشکل اصلی ز ...

خیر ترک نیستم خودم ، ن اصلا همچین چیزی نیست خانواده در حد توانشون میدن البته بستگی ب خانواده همسرت داره ، زبانشونم من ب مرور یاد گرفتم هرجا میرفتیم هرکی هرچی میگفت همسرم برام ترجمه میکرد😅 ترک کجان ؟ 

البته جکی چان منظورمه🤭😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر ترک نیستم خودم ، ن اصلا همچین چیزی نیست خانواده در حد توانشون میدن البته بستگی ب خانواده همسرت د ...

و این که جهیزیه رسم دارن ۴،۵ تیکه از لوازم بزرگ بر عهده داماده

البته جکی چان منظورمه🤭😁
نمیدونم 

ولی یکم مادرشوهرا اذیت کن و حسودن مادر شوهر من که اوایل پدرمو در آورد😂 هرکاری میکردم اونم میکرد یا شوهرم جلوش به من محبت میکرد حسودیش میشد 😂 پدرشوهرا ام به شدت عروس دوستن

البته جکی چان منظورمه🤭😁
چرا؟ آدم وقتی کسیو دوست داشته باشه اهمیتی نداره . فقط باید درست انتخاب کرد، البته خب بعضیا رو هم هر ...

تو تفاوت قومیت ها

دوست داشتن اصلا نکته مثبتی به حساب نمیاد

مگر اینکه همه آپشن های دیگه طرف مقابل اوکی باشه

و الا هرکسی با قومیت خودش

چون دختر و پسر له میشن زیر بار حرف و حدیث

رسم و رسوم

همه اینا و حرف بردن آوردن ها و بشون بگو فلان چیز با شماس فلان چیز اینطوره انقدر کشمکش و دعوای کوچولو کوچولو درست میکنه انقد بحثهای کوچیک و زیاد پیش میاد تموم این مجادله ها تو رو از طرف مقابلت زده میکنه

بعد یه تایمی هیچ علاقه ای هم در کار نیست....

ولی یکم مادرشوهرا اذیت کن و حسودن مادر شوهر من که اوایل پدرمو در آورد😂 هرکاری میکردم اونم میکرد یا ...

دقیقا. مادرشوهر من که ممنوع کرده بود پسرش تو خونه شون دور و بر من پیداش بشه. تا می‌رسیدم خونه شون غریبه میشد با من.

پسراشونو یه بخشی از خودشون میدونن. پسر مال اوناست عروس هم مال اوناست. ولی عروس از این پسر سهمی نباید داشته باشه. اگه گوش به فرمون باشی و خیلی هم انتظار همراهی از شوهرت نداشته باشی اوکیه. اما اگه غیر این باشه بیچاره ت میکنن.

فقط یدونه پسر ترک اطرافم دیدم

که خب نمیدونم واقعا 

خیلی متظاهر بود 

ولی خب دوست داشت یه زن خوشکل و خاص داشته باشه و زودتر ازدواج کنند 

که البته با توجه به شخصیت خاص خودش دخترا زیاد باهاش نمیموندن 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
مگه چطور شخصیتی داشت ؟

خیلی خاص بود 

حسود بود دروغگو بود

فکر می‌کرد هر دختری نگاهش کنه روش کراشه

تحقیرت می‌کرد و اگر اعتراض میکردی از یه ور دیکه تحقیرت می‌کرد 

دختر رو به چشم یه کالا واسه رفع جنسی میدید 

یعنی لازم بود باهاش هم صحبت بشی بعد یمدت مسائل جنسی باز میشد

آدم بد ذاتی نبود 

اتفاقا جایی کمک لازم داشتی کمکت میگرد 

ولی خب از نظر شخصیتی کمبود داشت و سعی می‌کرد خودش رو بالا بکشه 

البته اولا اینطور نبود 

وقتی سنم کم بود میشناختمش خیلی اوکی بود با مرور زمان اینطور شد 

حالا من اکثرا دختر ترک دیدم 

این هم یدونه پسر ترک بود 

حالا نمیدونم همه اینطور باشن یا نه 

ولی خب این خیلی واضح همچین شخصیتی داشت

۵ سال میشناختمش 

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
دقیقا. مادرشوهر من که ممنوع کرده بود پسرش تو خونه شون دور و بر من پیداش بشه. تا می‌رسیدم خونه شون غر ...

افرین اره ولی شوهر من گوش نمیده و اونجا بیشتر پیشم میشینه نمیزاره کار کنم اونم فقط سعی میکنه با حرفاش بینمون دعوا بندازه😂

البته جکی چان منظورمه🤭😁