دخترم 6سالشه .چند روزه متوجه ترشحات از واژنش شدم رنگ زرد هست ولی خیلی تیره نیست بوی بد هم تنیده .بچم به شدت از دکتر میترسه نمیاد ببرمش منم چند وقته درگیری مغزی پیدا کردم.اصلا نمیدونم چکار کنم .کیا تجربه دارن شماها چکار کردین .چه پمادی.چه کاری
خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍 ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :)) صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️🩹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببخشید رک صحبت میکنم شما تایپیک زدی که واسه دختر۶سالتون پماد معرفی کنه یکی بعد بری بخری استفاده کنی ؟؟؟؟گربت که نیست دخترته ببرش پیش یه دکتر متخصث کودکان اون میدونه جیکارکنه
پنیرک بخر دم من بده هر روز بخوره بعد ببرش دکتر باید قرص بخورن
دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم