2777
2789

سیلامممم

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.         دوست دارم خدای کوچک من

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیه

ما یه فامیل داریم اصلا خونه ما نمیاد فقط تو مناسبت ها که دیگه مجبوره میاد زود سرپایی می‌ره همشم عجله داره هی ب شوهرش میگه بریم بریم اعصابمو خرد میکنه حالا می‌خوام عید اومدنی برم برم که را انداخت یه جواب کوبنده بدم بهش اما نمی‌دونم چی بگم

بی محلی بهترین پاسخه بزار بره این ک خوبه

آخه واقعا ناراحت میشم ن اینکه بخوام بیاد خونمون ولی حرکاتش خیلی بده نیومده میگه بریم تو مهمونا از همه دیرتر میاد الکی میگه بچم اذیت می‌کنه خونرو بهم میریزه برا همین زود بریم یا دیر میاد بخاطر بچش درحالی که پسر چن ساعت قبل مهمونی خونه ماست یا روزای دیگم پسره اینجاست 

ما یه فامیل داریم اصلا خونه ما نمیاد فقط تو مناسبت ها که دیگه مجبوره میاد زود سرپایی می‌ره همشم عجله ...

این آدمها وسواس فکری دارند..

کلا استرسی و ناآرام هستند.

زندگی شخصی خودشون هم همین هستند..

بی خیال...

دلیل نداره بخوای بحث راه بندازی...

عمدی نیست کارهاش

آخه واقعا ناراحت میشم ن اینکه بخوام بیاد خونمون ولی حرکاتش خیلی بده نیومده میگه بریم تو مهمونا از هم ...

شاید از شما خوشش نمیاد

یا جمعو دوست نداره

ما زیاد داریم ازاینا

ن باهاشون حرف میزنیم

ن میگیم نرید

جوری تظاهر میکنیم ک واقعن میخواییم بری

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم