2777
2789
عنوان

سامی بیگی کراش ابدییب

273 بازدید | 8 پست

بچها جدیدا سامی تو لاس وگاس کنسرت داشته رقصاش فیماش پخش شده چقدر جنتلمنه این پسر 

اهنگا شاد خودش ادم شاد  صداش خوب قد بلند  تیپ و قیافه خوب اخلاق خوب 

همه چیز غیر لباس پوشیدنش  عالیه واقعا 

زیر یکی از پستا نوشتم سامی بیگی کراش بچگی تا بزرگسالی  ما 

واقعا خیلی باحاله 

اهنگای خاطره انگیز و قریشو بگید 

برای من ای جونم

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره دلم آهنگای شاد درست حسابی میخواد، مثل اهنگای شاد و قدییمیه معین ، لیلا فروهر  ، سامی بیگی ،، اندی

دختر ایرونی بلای من، یار خوش ادای من و..چ رنگ و بویی داره، اخ آخ سیاوش

فعلا رو مرام کراشم😿 سامی بیگی به چشمُم نَمیاد

عه مرام عاشق شبای پر ستاره اس😂

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬